PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

luni, 8 septembrie 2008

Comunicarea prin intermediul blogului

Sunt un călător, plecatdeacasa cu familia aproape patru luni pe an, sunt si profesor de geografie si îi multumesc lui Dumnezeu pentru ca îmi permite sa călătoresc prin ţară.
Mi-am zis ca este păcat sa merg prin atâtea locuri si sa nu împartasesc si la alti capi de familie, elevi sau studenti câte ceva din trăirile, sentimentele si locurile vazute.
Dincolo de spatiul, urât de unii, al sălii de clasa în care expui, explici sau pur si simplu povestesti elevilor ce ai vazut, cred ca si spatiul virtual ofera posibilitatea cunoasterii, a largirii orizontului.
Pe de alta parte comunicarea virtuala facuta rational cu un scop bine stabilit, ajuta elevii sa performeze mai bine la scoala si sa dobândeasca deprinderi de lucru cu internetul la care nu s-au gândit vreodata.
Multi elevi isi fac bloguri urmând exemplul profesorilor sau al prietenilor pe care le administreaza asa cum se pricep mai bine, o scurta perioada, dupa care le abandoneaza.
Ramâne însa o experienta de viata ,,virtuala" , alta decât Messenger-ul sau hi5-ul, în care el experimenteaza, cauta, descopera si intelege ca educatia se poate realiza si dincolo de doua poze si multe semne puse în dreptul ei.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara domn`profesor!..Sunt Diana din 6c si am aruncat o privire pe blog`ul dumneavoastra:P..smecher nu am ce comenta..e foarte interesant .Sincer..e unul dintre cele mai bune care le`am vazut:x

Anonim spunea...

frumos blogg domn' profesor ....este foarte interesant cuprinzand atatea locuri frumoase ale Romaniei;)...hehe..frumos frumos:>:>....mi se pare foarte frumos sa calatoresti...mai vezi si alte locuri si ce lucruri mai ascunde tara noastra:P

hehe...imi place;)

Anonim spunea...

buna seara ,domn profesor... am invatat sa dau comentarii:D:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...