PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

luni, 15 decembrie 2008

Clasa a VIII a D, la saniusAm gasit filmuletul acesta in timp ce ,, rasfoiam " Adobe Photoshop, de la mine din calculator. Mi-am amintit de nebunii copii de la 8 D, si de dorinta lor uriasa de a se distra iarna in excursie, si cred, mai ales de a se distra împreuna cu colegii lor.
Filmuletul este facut seara tirziu in Baile Tusnad, pe o pirtie improvizata (de ei), lânga asa zisa pensiune, in fapt o casa neingrijita (sau case, ca am stat in doua), unde am luat teapa (in primul rând eu) de la un ungur sau secui, ce o fi fost.
Acum asta are mai putina importanta, ce este important, este spiritul pe care îl degaja atmosfera din jur si harmalaia creata de copii. Am recunoscut acolo pe Andra (cea foarte departe de noi dar atât de aproape sufleteste), pe Amalia, Mircea, Beri, Madalina D., Ioana, parca si Cosmin si Cora si altii pe care nu i-am vazut foarte bine, sper sa nu se supere.
Va pup copii mei.
Cu drag. Dirigu'

8 comentarii:

Anonim spunea...

cand am vazut "clasa a VIII a D, la sanius" era sa cad de pe scaun pentru ca ma intrebam cand ne;ati vazut dvs. pe noi la sanius...cred ca de la atatea teze, elevii innebunesc...ar trebui sa scrieti si despre "de ce innebunesc elevii"...ar fi un subiect interesant;)

Viorel Iraşcu spunea...

Lasa Anca , a trecut perioda tezelor , si va veti revenii. Te pup. Profu'

Anonim spunea...

iii:X:X:X:x

ma scuzati:)) frumos imi place ce frumosi de asa de draguti sunt ,au vnit cu colindu azi:> la dnvoastra am videourile;;)km sa vi le trimit am incercat mailu da nu vrea :-?hmm.......

Viorel Iraşcu spunea...

incearca pe ID de mess ,,inghii''.Te pup.Dirigu'

Anonim spunea...

A fost un moment deosebit astazi...de admirat este..ca desi toti cei prezenti astazi nu au fost din acelasi liceu..s-au reintalnit si cred ca pentru cei care i-au vazut...au fost un exemplu,la care dumneavoastra ati avut o mare contributie(concluzia desprinsa de mine si de diana la final)!!!Foarte frumos..Maria

Viorel Iraşcu spunea...

Asa este, Maria , a fost deosebit , iar eu am fost deosebit de mindru . Dintre toate clasele foste a VIII a doar voi ati reusit sa va adunati , sa va reuniti pentru un colind si o urare . Va multumesc . va pup. Dirigu'

Anonim spunea...

Ziua de joi a fost ceva incredibil! Mi-am revazut o parte din prietenii fostului colectiv 8D si cred k ati observat ca eram destul de incantata.
Mi-am imaginat ca vor canta doar ei...dar dumneavoastra m-ati uimit...Dragul nostru diriginte (dirigu') canta colinde! Amintire frumoasa...Amintire luminata de chipurile vesele, cantand "Florile dalbe"!!!

Diana Agop

Viorel Iraşcu spunea...

M-a bucur , ca ti-a placut. Da ,cint si colinde , si imi place foarte mult . De altfel oricind am mers cu elevii mei undeva de Craciun am cintat cu multa bucurie. Esti draguta ca intotdeauna . Sarbatori fericite . Urari de bine parintilor . Te pup. Dirigu'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...