miercuri, 5 octombrie 2011

Rando Carpaţi- Baia de Fier- InvitaţieAm primit  ieri acest mail, care m-a bucurat. Nu pot participa , dar pot pune umărul la mişcarea Rando Carpaţi. Citiţi şi poate participaţi voi.

Mulţumesc lui Florin de la drumliber.ro


Vreau sa va trimit invitatia oficiala la un frumos eveniment numit de noi Rando Carpati, ajuns anul acesta la a doua editie.

Ce e Rando Carpati:
In Franta se desfasoara de multi ani concursul Randonnée Pédestre, un concurs turistic montan la care ai un punct de plecare, unul de sosire si cateva puncte intermediare. Partea frumoasa este ca spre deosebire de alte concursuri similare, aici echipele concurente (da, se participa cu o echipa) isi aleg traseul intermediar, doar cele cateva puncte fiind obligatorii. Pentru asta isi vor folosi "maiestria", ochiul format, experienta si desigur harta si busola.

In Romania avem deja a doua editie Rando Carpati si oferim sansa oricarui iubitor de natura, munte si poate chiar de sport sa ia parte la un frumos concurs desfasurat la poalele Parangului.

Pentru a aduce la concurs oameni cu pregatire si experienta cat mai variate am creat 2 niveluri de competitie:
Sport - pentru cei experimentati, o tura frumoasa de 8-9 ore. Tura va fi condimentata cu o proba de orientare de precizie cu harta si busola.
Drumetie - pentru cei care nu vor sa faca concurenta celor mai experimentati si vor sa se plimbe intr-o zona superba, timp de 3-5 ore. Pentru a condimenta drumetia, echipele concurente la aceasta proba vor fi supuse unor teste teoretice despre geografia zonei de concurs, teste organizate la posturile de control.

Data: 7-9 octombrie 2011.
Locatia: Baia de Fier, Gorj (Pestera Muierilor)

Site-ul oficial:
http://randocarpati.white-wolf-club.org/2011/

Inscrieri: online, pe site (http://randocarpati.white-wolf-club.org/2011/inscriere/) sau la telefoanele publicate in aceeasi pagina de pe site-ul oficial al evenimentului.

Organizator: Club Montan White Wolf, Baia de Fier
Iti multumesc de atentie,
Florin
drumliber.ro, vezi Romania
Gorj Team - White Wolf Club (Baia de Fier, Pestera Muierilor)

Un comentariu:

Cristina DUMITRU spunea...

Foarte faina ideea! Le-am vizitat site-ul si mi s-a parut extraordinar ceea ce fac ei. Noi chiar ieri ne-am stabilit programul pentru acest sfarsit de saptamana, din pacate... Altfel, am fi fost acolo! Incercam ca anul viitor sa nu mai ratam ocazia. Multumim de postare, am aflat inca ceva interesant!

Ce este un an-lumină?

Un short despre ce este anul-lumină din punct de vedere astronomic. Mi-ar fi plăcut să vă povestesc despre lumina dintr-un an, dar pe asta v...