PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

joi, 14 noiembrie 2013

Târgul de Turism Touristica la Polus Center, Cluj-Napoca


Între 22 și 24 noiembrie 2013 va avea loc ediția cu numărul 9 a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, Cluj-Napoca.

Iarna aceasta vor fi din nou multe oferte pentru stațiunile montane din România, datorită investiţiilor în acest sector, a proximității și a timpului scurt în care turiștii pot sa se deplaseze spre munte.
 
Cei ce promovează aceste destinații nu sunt doar agentiile de turism, ci și reprezentanțele turistice ale acestor zone. 
Dacă o dată cu prima zăpadă veți dori să mergeți la schi, Austria este mereu primitoare. In Tirol gasesti oferta la 175 Euro/persoana/7 nopti cazare/demi-pensiune. 
Pentru cei care prefer orasele impodobite, un sejur în Viena la Hotel Anatol ***pretul este de 220 Euro/ persoana/4 nopți cazare cu mic dejun inclus.

Excursii "acasă la Moș Crăciun", cu Safari la o fermă de reni, cu Husky pe snowmobil și pescuit la copcă pot fi un vis devenit realitate pentru copii, în Laponia ajunge la pretul de 1669 Euro/sejur+taxe incluse.

Ce oferte de Revelion găsim la târg?

Sejur în Paris la Hotel Chanteloup - 4 nopți cu mic dejun inclus la pretul de 230 Euro/mic dejun și  transport cu avionul - plecare din București, Cluj-Napoca,Timișoara (taxa de aeroport inclusă).

Revelionul într-o destinație exotică, departe de zăpada și frigul autohton poate fi prin alegerea unui sejur în Dubai la Hotel Jormand Apartments Bur Dubai-4 nopți cazare/mic dejun la pretul de 600 Euro/persoana.Tel Aviv este o destinație tangibilă datorită noilor zboruri low cost directe din Cluj-Napoca.

Revelionul la munte în țară ajunge la costul de 1600 ron/persoana cu 4 nopți cazare, cu masa festiva si evenimente conexe. Statiuni precum Suior – Maramures, Straja, Hotel President - Baile Felix, Cavnic, Aqua Day Spa - Targu Mures, vin cu oferte locale.

Ediția de iarnă Touristica aduce vești bune și pentru cei care vor să-și plănuiască vara anului viitor, având cei mai mari tour-operatori cu oferte de super-early booking.

Un comentariu:

Trandafir D spunea...

Maine ma duc la targul de turism din Bucuresti.Sper sa gasesc oferte tentante si aici.M-ar interesa o mini vacanta la schi in tara sau in strainatate(unde este oferta mai avantajoasa)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...