PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

luni, 28 aprilie 2014

Tarife mici și surprize de la Viotop Travel

Odată ce ai petrecut un concediu la malul Mării Negre, dar puțin mai la sud de Vama Veche, nu ai cum să nu te gândești că a doua oară nu mai ratezi ocazia de a-ți rezerva pe site-urile agențiilor, un sejur plăcut și fructuos, din toate punctele de vedere. Gama de oferte este atât de mare și de variată, încât navigarea printre miile de EB-uri si last minute este dificilă, așa că cel mai bine este să te setezi pe o anumită agenție, de încredere, care să te țină la curent în timpul anului cu reducerile și rezervările.

Ce-ar fi să cauți ofertele celor de la Viotop Travel care te poartă prin toată lumea și să urmărești surprizele pe care această agenție le produce cu multă dragoste, mai cu seamă dacă primești prin news alert o oferta last minute către o destinație de vacanță din Halkidiki sau Paralia Katerini, unde reducerile sunt de 50%, 7 nopți, transport cu autocarul si mic dejun inclus. Și, după cum spuneam mai sus, să poți colabora cu ei, să întrebi oricând care sunt cele mai bune perioade de reducere, în ce constau ele, asta pentru că ei au serviici de informare și la telefon și online.

Un lucru este însă foarte clar, ofertele de vacanță in Bulgaria vecină și prietenă, abundă în posibilițăți de rezervare de genul celor de la Sunny Beach Apart Hotel Camelot Early Booking, 2014, la patru stele, cu all inclusive light, la maxim 29 de euro pe noapte, în plin sezon. Aș adăuga ofertele  de la Balcik, unde nu mai este nevoie să vă spun de splendidul castel al Reginei Maria, marea doamnă a istoriei României, de la Albena unde la două stele, la Hotel Kamelia, prețul cu mic dejun inclus ajunge la 18,5 euro, în plin sezon si mult mai ieftin, până la 12 euro la începutul și sfârșitul acestuia.

Serviciul de Call Center de care vă spuneam la început, funcționează de luni până vineri între orele 10-18, dar prin mail poți să ceri o ofertă personalizată la rezervari@viotoptravel.ro.


2 comentarii:

Anonim spunea...

pacat de firma dar au o colaborate de transport cu tramp travel daca vrei sa iti srici concediul ia bilete de la ei.

Anonim spunea...

Din pacate in 2014 am avut un concediu organizat de Viotop in Grecia , transportul si conditiile de toata jena.

Tramp travel a fost autocarul cu care ne-am deplasat spre Grecia.
Iar din cauza proastei organizari a trebuit sa schimbam autocarul de cateva ori pana la destinatie.


Hotelul pentru care am platit era plin, si a trebuit sa aleg altceva , care era la 800 m de plaja si cam tot atat de centru.


Daca puteti alegeti alta companie!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...