PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

luni, 14 aprilie 2014

Un site turistic dinamic și extrem de util

Nu știu câți dintre voi ați avut contact cu site-ul aerotravel.ro, dar cu siguranță, cei ce n-au rezervat sau lucrat cu ei, au pierdut. 
Un site dinamic, care reprezintă prelungirea virtuală a agentiei -tour operator Aerotravel Lufthansa City Center, și care se laudă- pe bună dreptate!- cu un loc în top trei agenții de turism din țara noastră.

Ușor de accesat și suficient de clar în ceea ce oferă clienților, site-ul te ajută să-ți găsesti cea mai optimă ocazie și cel mai bun preț pentru o vacanță oriunde în lume, dar mai ales în Europa.
Prin contactele pe care le facilitează operează  curse charter avion  către destinații grecești cum ar fi Lefkada, Skiatos, Sivota sau Parga, dar găsești oferte de croaziere și către capitalele europene străbătute de Dunăre sau către marile metropole, numai să alegi din variantele de city-break de pe site.

Găsești, de pildă, oferte la Lefkada pentru 2014 și dacă te adresezi agențiilor pe care Aerotravel le are in șase orașe mari din țară: București, Cluj- Napoca, Timișoara, Brașo, Oradea și Sibiu, dar cel mai simplu este să dai un search cu ,,aerotravel" pe net.

În afară de calitatea de tour-operator, Aerotravel mai are în portofoliul de oferte și turismul de afaceri și turismul leisure, beneficiind de experiența  rețelei Lufthansa City Center, cu  peste 630 agenții în 84 de țări ale lumii.
Revenind la tour operator, amintim că prin această agenție se pot rezerva bilete de avion, pentru o vacanță în Skiatos în 2014, pentru că există chartere avion pentru această insulă, cu plecări din Cluj Napoca, Timișoara și București. Nu rămâne decât să cauți oferta către unul din hotelurile de pe insulă unde să-ți petreci concediul de vară.

Acum pe site găsești cu siguranță oferte de Paște sau, mai ales, de 1 Mai, către toate destinațiile unde operează agenția, mai ales că anul acesta week-end-ul de început de mai va fi unul prelungit. Sigurul lucru care îți rămâne de făcut este să intri și să cauți ce-ți place, unde-ți place, în funcție de timpul tău și de banii tăi.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...