PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Viotop Travel un site mereu la înălțime

Un site cu o dinamică a ofertelor, cum rar am văzut în online-ul agențiilor de turism din țara noastră, viotoptravel.ro, se remarcă prin abundența de posibilități de cumpărare, rezervare și petrecere a concediilor, oriunde în lume, în Europa și în Romania. 
Țările exotice pentru care există oferte sunt Capul Verde, Cuba, Mexic, Dubai sau Republica Dominicană, iar pentru Europa mai noi sunt cele spre Muntenegru, Malta sau Croația cu al său litoral dalmatic.

Spre exemplu, reducerile practicate la sejururile cu oferte last minute și la Early Booking, se încadrează între 12% si pot ajunge până la 20-22%, în cazul plății integrale, la hoteluri din Bulgaria, Grecia, Turcia sau litoralul românesc. Nu lipsesc datele suplimentare despre ce poți face acolo, ce poti vizita și care sunt restaurantele unde te poți bucura de gastronomia locală, ba chiar aveți parte și de o zonă de recomandări și sfaturi utile pentru călătorie.

Ce mi s-a părut interesant, este modul în care comunică interactiv cu clienții care intră pe site, prin oferirea unui număr de telefon, de unde se pot obține detalii suplimentare pentru rezervare dar și a unui mic formular online, unde ești permanent întrebat dacă ai nelămuriri sub forma: ,,Ai o întrebare pentru noi?". Aș adăuga și posibilitatea de a downloada toate cataloagele și ofertele lor, pentru o consultare ulterioară și detaliată.

Pentru anul acesta, la loc de cinste stau ofertele pentru Bulgaria Viotop Travel, unde se poate alege dintre zecile de hoteluri de la Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Albena, Constantin și Elena sau chiar Balcic, cu all inclusiv, all inclusiv light, cu masă, cu demipensiune, fără masă ori doar cu mic dejun inclus, în cele nu mai puțin de 18 pagini de oferte. Există și oferte de earliy booking special, unde reducerile  care se practică ajung până la 25%!

Un site de încredere care îți ușurează alegerea concediului, îți permite rezervarea în timp real și oferă reduceri semnificative, va fi întotdeauna unul la care vei reveni, ori de câte ori dorești să-ți planifici vacanțele.Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...