PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

joi, 12 iunie 2014

Minimele accesorii bărbătești

Nu sunt un mare fan al bijuteriilor sau al accesoriilor, nu că nu port, să nu mă înțelegeți greșit, dar sunt situații în care bijuteriile,  accesoriiile cum ar fi un ac de cravată sau ceasurile de mana barbatesti ieftine, prost alese, oferă despre tine o imagine oarecum falsă.
Pentru că într-o zi sunt privit de sute de perechi de ochi curioși și, vă spun eu, foarte critici, încerc să afișez ținute elegante cu anumite accesorii, puține oricum, sau ținute casual după caz. Pentru un bărbat profesor, cred că o verighetă de lățime medie, un ceas care devine un accesoriu extrem de elegant, în acest caz, și un ac de cravată discret, sunt maximul de accesorii /bijuterii care trebuie arătate sau mă rog, etalate.

Am spus și, mi-am spus mereu, că singurul element care ar putea completa gama de bijuterii purtate de un bărbat o reprezintă brățara de argint, aur sau din orice alt material semipretios, de la mâna stângă.
Pe de altă parte, elevii țin mult să ARATE,  să arate că AU și astfel să-și câstige poziția în grup și ,,respectul" celorlati. Este o abordare falsa și aici, ca oriunde, educatia își spune cuvântul.
Că este un telefon cu un pandantiv care ,,atârnă" la capăt, de aur sau de titan, că este un cercel mai discret sau nu, că este o brățara de neam prost, că lănțisoarele sunt putrate pe din afara ca maximă extravaganță, și /saiu opulență, toate aceste situatii trebuie taxate, sau corectate prin sfaturi.
Nu trebuie să fii un mare specialist în ceasuri Guess, ca să constați dacă elevul sau bărbatul poartă cu eleganță ceasul, fiind conștient în același timp de valoarea acestuia, așa că fii decent, elegant și atractiv în același timp cu un minim de accesorii puse bine în valoare sau adaptate la ceea ce porți.

Am fost surprins să citesc pe anumite site-uri că există și viață după aur, lanțuri și cercei de neam prost, adică exista o multitudine de tipuri de bijuterii din argint, titan sau zirconiu, de minerale semiprețioase, sau cum li se spune ,,pietre"  sau am  fost surprins să descopăr ceasuri de la Watchshop, care pun în valoare orice bărbat care nu stă cu ochii în telefonul mobil după ore și minute, ci mai ridică elegant mâna ca să (se) vada cât este ceasul.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...