PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

miercuri, 11 iunie 2014

Oferte irezistibile de la Aerotravel. City Break Viena

Ofertele irezistibile de city break, despre care urmează să vă vorbesc vin de la Aerotravel, o agenție Lufthansa City Center, cu o tradiție consistenă în turismul mondial. 
Cu 298 de Euro, mergi de la București cu avionul  trei zile, în capitala valsului, la Goldener Baer, de trei stele, la doi pași de Dunăre și la o străduță distanță de muzeul memorial al marelui psihanalist Sigmund Freud.

Sau poți să alegi  un city break la Viena cu oferte mai bune la trei stele, mai aproape de Palatul Hofburg, vestita reședință de iarnă sau de Schönbrunn, marele palat al familiei imperiale habsburgice, ori cazări de patru stele lângă primăria din Viena, la Rathaus Park Hotel, cu 322 de euro, tot trei zile și cu plecare din București cu avionul.
City break-ul ca și concept, îți lasă libertatea să alegi cum îți petreci timpul, întotdeauna prea scurt,așa că este bine să te informezi din timp despre ce ai putea vizita, unde ai putea mânca, unde să te distrezi și în ce locuri este cel mai bine să faci shoping.
Din acest punct de vedere, capitala vieneză oferă posibilitatea vizitării a sute de muzee și parcuri sau expoziții, asta pentru doritorii de turism cultural, care urmăresc evenimentele, concertele și cele mai noi expoziții care ajung în marile capitale europene.
Turismul culinar, trebuie să-și găsească loc în preocupările voastre, pentru că Viena este recunoscută pentru gastronomia specială, numele de bucătărie vieneză( Schnitzel, Strudel, Sachertorte) fiind un brand internațional, încă dinainte să fie inventate  ofertele de city break. Aș adăuga palatele( Belvedere, Hofburg, Schönnbrunn cu a sa glorioasă Glorietta), grădinile splendide( Parcul Primăriei , Augarten sau Parcul Dunării), și plimbările pe Parkring și Donaustrasse, având ca reper principal turnul impresionant al Domului Sfântul Ștefan, care domină orașul, decupat parcă din poveștile muzicale ale lui Mozart.
Exsită și turismul de agrement, pentru cei doresc să admire Viena de pe puntea unui vaporaș de croazieră, sau vizitarea parcului Prater, toate pentru ca un city break la Viena, să însemne pe lângă durerea de picioare și relaxarea și bucuria că ești un ales al sorții, din moment ce te afli într-unul din cele mai frumoase orașe ale lumii.


Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...