PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

vineri, 27 iunie 2014

Oferte la prețuri mici de la Portal Turism

Un site cuprinzător în materie de oferte turistice de toate felurile și de toate formele, îți atrage atenția, și mă refer atât la cunoscătorii din domeniu cât , mai ales, la oamenii simpli care caută pe net oferte dintre cele mai diverse, de petrecere a vacanțelor. 
Așa este Portal Turism, un site cu mii de oferte turistice, cu bilete de avion și de autocar către zeci de destinații interne și externe, cu un portofoliu bogat de hoteluri și pensiuni , restaurante și cu o chestie care-mi place foarte mult, cu un ghid turistic cu informații din principalele destinații de vacanță.

Să luăm de exemplu situația în care îmi doresc să merg la mare, pe litoralul nostru, caut întâi la oferte promo de turism intern, în speranța că voi găsi o cazare ieftină dar bună, la o pensiune de pe litoral, după care pot vedea întreaga ofertă cu un click pe turism intern, unde îmi apar ofertele pentru toate regiunile turistice, și unde scrie mare că sunt oferte de cazare direct la propietari.
Pe litoral sunt sute de hoteluri și pensiuni, unde poți căuta cazare la Costinesti, dacă esti un nostalgic al vremurilor când această stațiune întruchipa spiritul liber al tinerilor...comunști. Evident că astăzi s-au schimbat multe lucruri, în bine normal, în stațiunea cu obelisc.
Sau poți opta pentru cazare în Mamaia, dacă îți plac petrecerile și aglomerația din timpul defilării carelor alegorice, dar mai degrabă aș alege o stațiune din sudul litoralului, și aș căuta cazare la Neptun, în amintirea primelor iubiri întinse pe cearceafurile de la ,,steaguri".
Așa sunt eu mai nostalgic, dar asta nu înseamnă că nu găsești absolut ce dorești, având în vedere că acest portal adună informații relevante pentru doritorul de drumeție sau de vacanțe de la cele mai mari agenții de turism din țară, cu care are parteneriate.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...