PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

sâmbătă, 23 august 2014

Oferte de la Miniprix

După modelul firmelor care oferă rezervări de bilete de avion online, Miniprix oferă  o gama extraordinar de diversificată de haine și încălțăminte ieftină. Este un site extrem de dinamic, bine conceput, cu colecții de haine pentru copii, damă, bărbați, cu încălțăminte și accesorii, dar dispune și de o secțiune cu produse partener unde găsiți cărți, articole de casă și grădină,electronice și chiar alimente.

Să intri și să comanzi pe site-ul lor este foarte simplu, ușor și eficient. Alegi  articolul, îl pui în coșul virtual, îl plătești, iar ei ți-l aduc acasă, în orașul sau localitatea ta, iar la comenzile de peste 100 de lei, transportul este gratuit.
Dacă nu te descurci cu net-ul, poți alege să faci comenzi la telefon, sau pe aplicația WhatsApp. Variante și modele deosebite pot fi comandate, oricând, mai ales că timpul este limitat pentru părinții ocupați, iar școala se apropie cu mare repeziciune. Pentru asta există oferte, pentru copii și adolescenți, cu prețuri la încălțăminte care pleacă de la 9 lei.
Dacă odrasla este în creștere, vi se recomandă o gamă diversă de salopete copii, pantaloni, tenisi, adidași, tricouri, sau cămăși. Secțiunea de accesorii  și biujuterii este plină de oferte, iar în această perioadă ei derulează un concurs cu premii mari, pentru toți cei care aleg să se înscrie pe newsletter, numit într-un mod simpatic mini-letter.
Secțiunea pentru bărbați, este plină de oferte pentru cămăși, genți, încălțăminte, pijamale, geci, paltoane, veste, pantaloni barbatesti, și chiar uniforme și echipamente de protecție. Cea pentru doamne, este și mai vastă, pentru că și nevoiele sunt mai mari, cum ar fi dresuri, rochii, fuste, colanți sau alte produse, pentru maternitate, de exemplu.
Că Miniprix.ro, este un site util și apreciat, o dovedesc cei aproape 400 000 de fani de pe facebook, și miile de vizitatori de pe youtube, twitter și pinterest.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...