PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

vineri, 25 aprilie 2014

Cu Noriel într-o plimbare prin Sighișoara

O joacă, un vis de adult. Să mă plimb prin Sighișoara cea dragă cu puștiul, cu bicicleta lui pentru copii, luată repede și la reducere de site-ul celor de la Noriel. Dacă ați fost la Sighișoara, știți despre ce vorbesc. Aerul acela de burg medieval, străduțele înguste și copacii ce sprijină casele vechi, te imbie la plimbare, la o tură mică de bicicletă.

Îmi imaginez că urc delușorul spre poarta de intrare de sub Turnul cu ceas, împingând discret bicicleta băiețelului meu, ca să mă întâlnesc  pe platforma din fața ceasului cu actorul ce face anunțuri în toate limbile pământului. Uimit, puștiul meu ridică ochii mari la nenea îmbrăcat colorat și fistichiu, care îi face șterngărește cu ochiul, în timp ce bate toba în ritm de galop de armăsar, și dă la pedale repede și mărunt la bicicleta pentru copii, spre Casa lui Vlad Dracul, aflată la 100 de pași mai încolo.

Mi-ar place să alerg cu el prin jurul pieței mari, plină de bănci și mese de la terasele de pe margine, să clincăim din sonerie în fața anticarilor și pictorilor ce-și expun tot anul lucrările cu temă și tentă medievală.
Un sandviș săsesc de la cofetăria - anticariat  și o îngehțată pot încheia agreabil plimbarea noastră și pot  implini visul meu de mic circuit urban, printr-o cetate aflată în patrimoniul mondial UNESCO.
Pe noriel.ro am găsit bicicleta cu Spiderman, la reducere, dar ochii mi-au rămas la bicicletele roz, pentru prințesele taților care au aceleași nostalgii ca și mine, biciclete numite cum altfel, decât princess.
Deși puștiul a trecut de vremea tricicletelor pentru copii, m-au încântat, modelele pentru cei foarte mici, cu umbreluță dar și cele pentru mânjii care fac trecerea către bicicleta adevărată. Cu prețurile bune  și ofertele lui noriel.ro și cu multă atenție din partea voastră, fiecare puțeți să visați la o plimbărică de amiază cu băiețelul sau prințesa pe lângă grădinile străjuite de zidurile vechi ale cetății Schässburg-ului.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...