PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

marți, 22 aprilie 2014

Un călător revigorat de un espresso

Deși nu sunt un pasionat de electronice și electrocasnice, preferând hărțile care foșnesc în mână în loc de GPS sau cafeaua făcută la ibric și nu la filtru, mă gândesc din ce în ce mai serios să-mi iau un aparat din gama de Espressoare Xelsis de la Philips. Am văzut de curând pe mai multe site-uri cu electronice, electrocasnice și IT,  oferte la espressoare, care sunt aproape de nerefuzat, înțelegând repede că nu este vorba de vreo fiță  nouă, ci de o necesitate, cu atât mai mult cu cât sunt un împătimit al cafelei bune.

Espressoarele Granbaristo pe care le-am văzut și al căror nume m-a dus- nu știu de ce- la marele Garibaldi, m-au surprins extrem de plăcut, asta  pentru că tehnologia de ultimă oră face ca aceste minuni cafeinistice, să se producă în spații și aparate din ce în ce mai mici și mai inteligente.

Prețurile acestor produse care seamănă cu niște jucării( albe, negre, cu inox), se duc undeva între cinci și zece milioane, așa că nu le consider scumpe, având în vedere ce scot pe...gură, adică espresso Latte Machiato sau Latte Perfeto sau cine știe ce alte tipuri de minunate trăsnăi cofeinizate. De altfel, până nu cauți pe net și compari ofertele, multe chestii de astea... tehnice, ți se par scumpe, inaccesibile, nefolositoare sau mai știu eu cum. Vara asta am simțit de multe ori  nevoia să împărtășesc clipe frumoase la o cafea bună, cu soția sau prietenii, lucru care s- a întamplat la terase prin Slovenia sau în centrul marilor orașe turistice unde am găsit Espresoare Exprelia, la terăsucile administrate de familii cu simț antreprenorial și unde am savurat cele mai bune cafele din viața mea.

Am cugetat adânc la nevoia omului călător de a se revigora în fața unei ceșcuțe cu licoare tare, dată de un aparat inventat pentru desfătarea simțurilor, și am ajuns la concluzia că trebuie achiziționat un espressor, așa cum pentru toate produsele pe care le avem în casă a existat un timp al lor, așa trebuie să fie timpul și pentru espressor.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...