luni, 19 septembrie 2011

PATRU ANI, PATRU SUTE DE POSTĂRI ŞI APROAPE 100 000 DE VIZITATORI


Am ajuns şi la grupa mijlocie a bloggeritului, adică la patru ani, mai e mult până la majorat dar sunt consecvent şi perseverent cu proiectul meu de a arăta românilor că ţara asta merită mai mult.
Patru sute de postări despre ROMÂNIA, doar despre ea, despre ţărişoara asta cu locuri şi oameni fantastici.

Am rememorat cu nostalgie momentul în care, în faţa unui foc pe care fierbea o tocăniţă delicioasă şi lângă un cort aşezat la baza barajului de la Poiana Uzului, am luat decizia să mă joc pe internet de-a bloggerul şi să-mi spun ,,plecatdeacasă".

De asemenea, am recitit cu dulci aduceri aminte primele postări, am râs de stângăciile gramaticale şi tehnice întâmpinate şi am realizat că nu este o joacă, atunci când te citesc alţii, atunci când scrii pentru iubitorii de drumeţii.
Este până la urmă o responsabilitate mare, iar dacă nu eşti serios în viaţa de zi cu zi nu poţi să fi nici în spaţiul virtual, un spaţiu mai dur unde concurenţa este acerbă.

Am luat lecţii de despre cum să scriu, am citit la alţii şi am învăţat, am furat meserie cum se spune, unii chiar m-au ajutat arătându-mi unde am greşit şi ce trebuie să corectez.
Comentariile îţi oferă feed back-ul de care ai nevoie, cele mai multe dintre ele au fost pline de învăţăminte, altele putine, răutăcioase, dar şi acestea au rolul lor, acela de a te împinge înainte să devii şi mai bun.

Pentru asta multumesc celor care au postat comentarii şi celor  100 000 de vizitatori.
Pentru al patrulea an nu-mi propun mare lucru, postările vor veni cu aceeaşi cadenţă de 2-3 pe săptămâna, voi şi Google veţi decide dacă merită să mai vizitaţi site-ul acesta.

Închei cu o frază care mi-a mers la suflet când am citit-o. Ea a fost scrisă în anii '30 de marele geograf Ion Simionescu.

Un veritabil motto al călătorilor şi nu numai: ,, Suişul unui munte e oglinda vieţii. Nu te poţi opri în loc. Te cheamă vârful cel mai înalt, ce-l ai în faţă, năluca veşnicei speranţe de mai bine, mai frumos... Te aşteaptă dezamăgirea sau răsplata, alte piscuri răsar de după cel urcat!"

Cu respect.


17 comentarii:

Traveling Hawk spunea...

Felicitari, Viorel, pentru consecventa publicarii postarilor si pentru resursele importante create de tine in acesti ani. La multi ani, plecatdeacasa! Te asteptam in continuare.

Amelia & Mihai-Stefan CHIRCA spunea...

Felicitari si la mai multe!
Ne face placere sa venim pe acest blog si sa aflam de fiecare data cate ceva nou si interesant.

Vaca Verde spunea...

felicitari si succes in continuare!

Liliana spunea...

Felicitari! Si la multi ani!

VertAnge spunea...

La multi ani si cat mai multe articole!

Marius Colac spunea...

La multi ani si cat mai multe postari si vizitari!

Dudian spunea...

Felicitari! E unul dintre blogurile cu informatiile cele mai veridice despre Romania si cu ponturi dintre cele mai bune. Sunt convins ca multi si-au gandit calatoriile si drumetiile si influentati de blogul tau. Sa ne auzim cu bine in continuare.

Adrian spunea...

Iti citesc intotdeauna cu placere postarile... la cat mai multe!

Roxana spunea...

Multumesc, Viorel, pentru toate locurile inedite pe care le-am vazut dupa ce am citit despre ele pe blogul tau...suntem cu ochii pe tine!

Iulian Sirbu spunea...

La cat mai multe drumetii urmate de postari interesante! La multi ani!

Viorel Iraşcu spunea...

Va multumesc mult la toti.Stiti si voi ca asta conteaza, asta te intareste si iti da sentimentul ca nu muncesti degeaba.
Cu mult respect.
Ganduri bune.

Cristina si Cristin DUMITRU spunea...

La Multi Ani, Viorel, si din partea noastra! La cat mai multe postari! Te urmarim cu interes, pentru ca avem ce invata de la tine. Cristina si Cristin DUMITRU

DUTA spunea...

Calde felicitari! Success si in continuare!
"Keep up the good work" se spune in engleza si suna foarte bine.

Loredana spunea...

La mai mare!

Unknown spunea...

Felicitari, si "La multi ani"!

Călătorul spunea...

Tinerete, inteligenta, condei, un aparat de fotografiat bun, consecventa si ... uite ce iese! Felicitari!!!

Viorel Iraşcu spunea...

Va multumesc inca odata, in special celor ce au scris mai tarziu si carora nu le-am raspuns pana acum.
Sunt flatat si onorat in acelasi timp.
Cu mult respect.

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...