vineri, 3 februarie 2012

Pensiunea Alex- Horezu




Deși seamănă cu un camin de familiști  proaspăt renovat, pensiunea Alex, oferă mult mai mult decât se vede la primul ochi. Așa că nu vă lăsați păcaliți.
Este o pensiune mare cu  36 de locuri, care sunt repartizate în 11 apartamente, unul la parter- unde se află și sala de conferințe- și celelalte la etajele superioare.
Am găsit-o la marginea orasului Horezu, la ieșirea spre Novaci- Tg. Jiu, într-o zi toridă de august când stațiunea era plină.


Surpiza plăcută este dată de poziția deosebită și de priveliștile de la balcon, asupra Munților Căpățânii și Parâng.
Dispune de un spațiu de joacă exterior pentru copii, de o terasă elegantă cu restaurant foarte mare( 100 de locuri), saună și sală de fitness. Restaurantul este cu adevărat select, mâncarea - inclusiv tradițională- este gustoasă și în cantități rezonabile iar chelnerii sunt destul de amabili.

La capătul acesteia, se află un foișor, unde vă puteți retrage dacă  doriți o oarecare intimitate. Am înțeles că se pot organiza aici tabere școlare-și nu vreau să vorbesc despre  numeroasele obiective turistice naturale sau antropice- dar și cantonamente sportive.

Apartamentele sunt cu două!? și patru paturi/locuri, la prețuri situate între 100 și 150 de lei. Interesant este că pe siteul lor la secțiunea tarife  scrie: ,, Vă rugăm a ne contacta"( !!!).


N-am mai văzut asemenea politică de prețuri sau mă rog, de marketing.

















3 comentarii:

Traveling Hawk spunea...

Ai dreptate, Viorel, seamana a bloc renovat. Din capul locului nu as apela la un asemenea loc de cazare! De ce sa ma obosesc sa ii contactez ca sa aflu tarifele (mai ales ca nici nu-mi place cum arata), cand altii le au la vedere, pe site?! Mai trebuie sa invete sa faca afaceri!

Unknown spunea...

Am nimerit la ei prin august, cautand cazare. N-aveau nici un loc disponibil. In legatura cu politica de preturi, am mai vazut si pe la altii, dar tot n-o inteleg,

lucian cuibus spunea...

Sa poti negocia:P SI pe mine ma enerveaza astfel de practici..dar uneori sunt avantajoase, nu d eputine ori un pret de pe site nu se respecta la cat de actualizate sunt site-urile de la noi...

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...