marți, 28 mai 2013

Pensiunea Mia- Borșa- casă de oameni ospitalieri

Deși nu mi-a plăcut porțiunea de stațiune de lângă hotel Cerbul și Telescaun, am avut norocul să dibuiesc o mică pensiune în haosul edilitar de la poalele Rodnei.

Pensiunea Mia, este undeva pe dreapta drumului, înghesuită între alte pensiuni funcționale și alte câteva clădiri în construcție care nu sunt altceva decât... tot pensiuni.

Proprietarul este un fost miner, cu o poveste de viață fascinantă, dar nesigur în administrarea pensiunii, el mărturisind sincer că nu se pricepe, și că soția lui se ocupă de treburile căbănuței.

Prețurile mici( 50-60 de lei camera) păstrăvul absolut delicios gătit tot de fostul miner, sticlele cu palincă care stau pe masa din living în permanență, plasma uriașă, liniștea de pe terasă( surprinzător, nu?) colțul de munte care se ițește pe după casa vecinului, sunt motive pentru care m-aș întoarce oricând acolo.

Căutați pensiunea Mia, de la Borșa, și veți rămâne plăcut surprinși de căldura și discreția gazdelor, și de ambianța rustică din interior, fără pretenții și poate de un bun gust îndoielnic, dar gândiți-vă la preț! și apoi comentați.



Niciun comentariu:

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...