PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

luni, 5 ianuarie 2009

Pensiunea Hatarpatak- un revelion pe cinste


barul si pensiunea


un băieţel fericit


asta este o poza artistică, nu?

Iani ne spunea ca el doarme în duş acolo îi placea foarte mult


în noaptea de revelion


masa noastra si masa cu bufet suedez (ma rog o parte din ea)

Decizia n-a fost greu de luat, pretul si promisiunea unor servicii de calitate, ne-au determinat sa platim avansul de 20 % aproape pe loc.
Apoi au început sa apara temerile legate de diferenta dintre ce se posteaza pe pagina oficiala si ce vom găsi acolo, cazuri de genul acesta sunt numeroase.

In sfârsit pe 29 decembrie am plecat spre Miercurea Ciuc, prin Pasul Ghimes, am trecut de intersectia cu Harghita Bai si de Baile Homorod, urmând drumul spre Sighisoara si Odorheiul Secuiesc, iar la iesirea din localitatea Brădeşti (Fenyed), la câteva sute de metri am facut dreapta pe un drum local si la capat am găsit pensiunea de trei margarete cu terenurile de fotbal si tenis situate alaturi.
Arata asa cum ne-am asteptat si pe din afara si in interior. Gazde primitoare, grija pentru detalii, un bar frumos la intrare, acolo se putea si fuma iar din restaurantul cochet si bine amenajat se iese într-o terasa ce da spre a doua cladire a pensiunii, acolo unde un grup de bucuresteni au ocupat toate camerele.
De altfel, pentru cine merge în grup este foarte confortabil pentru ca în cladirea aceea se afla camerele, bucataria si salonul mare si comod asa ca nu te deranjeaza nimeni.
Noi am stat în pensiune deasupra restaurantului, fara zgomot si fara nici o grija legata de violarea intimitatii familiale.
Mi-a placut si sa vorbesc, mai rar este drept si mai raspicat cu patroana, Doamna Eniko, deosebit de draguta si cu doamna de la bar Laura.
Mi-a mai placut ca este singura pensiune unde am fost si exista o lada cu jucarii si papusi pentru copii, am ramas placut surprinsi si de faptul ca angajatii se jucau tot timpul cu Iani si pareau ca efectiv stau la dispozitia noastra.

O recomand cu caldura, pret pe camera 90 lei plus mâncaruri secuiesti traditionale si super gustoase.
De aici si pâna la Harghita Bai se fac 30 -40 min., asta daca vreti sanius si ski, sau la Baile Homorod, desi acolo este mai ,, în drum ''cum s-ar zice.
Revelionul a fost doar un moment placu,t pentru ca nu-l pot scoate din contextul general cu dans, tombola si artificii din partea gazdelor.
Filmuletul este foarte scurt si îl arata pe Iani cu o sticla de vin în mâna cistigata la tombola si pe lânga asta a mai cistigat si 6 beri (pentru tati), norocos băiat.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...