vineri, 18 decembrie 2009

Pensiunea Lions- Gura Humorului-Hmm!


intrarea in camere nu se face decit pe afara si nu prin restaurant!

intre pensiune si strada nu este mai mult de 1 metru!

semineul din restaurant cu tema ,,ziua recoltei"

Adica este bine, sau de bine!
Cu mici amendamente legate de aparenta raceala(ca sa nu-i spun greata) a fetelor( gemene) care servesc si fac si pe receptionerele.
Dar eu stiu de unde vine asta.
Pensiunea este la drum, la iesirea din oras spre Vama- Cimpulung Modovenesc, pe unde sute de camioane trec si unde se mai opresc sa se ,,destinda" soferii de camion asa ca apar singuri sau ,,insotiti" si chelneritele sunt cam blazate.
In rest, mincare bunicica, restaurantul cochetel, cu aspect semimedieval, cu un fel de crama la subsol, unde pot servi masa si grupuri mai mari.
Scarile cam abrupte si citeva mici kitsch-uri atirnate ici si colo.
In camere este curatel, dar geamurile sau usa la balcon nu se deschid( n-au avut nici macar intentia sa ne dea o camera spre oras si nu spre strada- nu ca n-am fi intrebat, dar fugeam repede dupa o lamaie!?).
Mirosul de tigara persista in cergile camerei dar in schimb este cald si bine amenajat spatiul, chiar cu gust.
Patronul este un tip dragut care tocmai instaleaza un acvariu in salonul de jos.
Se agita sa fie bine si nu duce cred lipsa de clienti.
Dar o mai mare grija pentru clientii turisti n-ar strica. Pentru ca ei pot reveni sau nu!

7 comentarii:

Anonim spunea...

da intradevar e foarte frumos !
domnule profesor va ro frumos sa-mi spune cateva din brandurile turciei si a chinei! va rog frumos

DUTA spunea...

Este pensiune si nu hotel asa ca termenii bunicica, cochetel, curatel descriu in mod adeqat locul.

Viorel Iraşcu spunea...

@DUTA-buna observatie!
Draguta anonim(a)-brandurile Turciei sunt:Antalia, fotbal,otoman,turism,Troia,Istambul, Bosfor,paradoxuri in dezvoltare,kurzi,terorism,Pamukkale,etc.
China:Marele Zid, dezvoltare economica exploziva,Beijing, Tibet,Gobi,civilizatie veche,dinastii, gastronomie,etc.

andreea spunea...

este frumos.poate ajung si eu.sa deschis si partia.nu cred ca conteaza cine te serveste la masa atata timp cat mancarea este buna.si deh pe la noi cam asa este tot personalul hotelier.

Ramona spunea...

Desi sunt din Gura Humorului si sunt mandra de frumoasa noastra Bucovina, sunt nevoita sa spun ca sunt si anumite locuri in acest oras unde ospitalitatea si increderea nu primeaza in serviciile oferite de aceasta frumoasa pesniune din acest oras.
Am facut o rezervare la Pensiunea Lions cu o luna inainte si am confirmat-o cu o zi inainte cum mi s-a cerut. Am fost asigurata ca nu e nicio problema, ca dimineata cand vom ajunge cu trenul la ora 5 vom avea camera la dispozitie.(tinand cont ca am stabilit ca vom plati si pentru noaptea dinaintea sosirii, doar ca sa fim sigur ca la ora 5 vom avea unde "aseza capul").
Si dimineata ce sa vezi? Dupa cateva batai insistente in usa (cum am fost rugati sa facem)suntem intampinati de un "falnic" tanar, putin obosit dupa o noapte alba care ne spune ca nu mai sunt locuri deloc si ca nimeni nu l-a anuntat ca venim. Ce surpriza placuta! Ce oameni de cuvant. Baiatul vizibil speriat(ne-a spus ca era prima lui zi de munca)nu stia ce sa faca,in momentul in care noi i-am cerut sa vorbeasca cu proprietarul. Asa ca l-am sunat noi. Bineinteles ca ne-a spus ca nu se poate asa ceva, ca el a vorbit sa ne tina camera libera. Intr-un final proprietarul il suna pe baiat ii spune sa "ne" rezolve" cumva, sa ne ofere ceva pana se elibereaza o camera...Si ne-a tinut baiatul pe "uscat" vreo 2 jumatate, ascuns dupa calculator...Au venit si fetele si ne-au maturat putin, fara nici macar sa isi ceara scuze ca inghitim praf...
Asa ca vazand ca "acele" persoane care trebuiau sa se decazeze pe la 7 nu au mai aparut am decis sa plecam, nu inainte de a afla tot de la acel baiat ca era facut o "rezervare" pe numele nostru scrisa de mana pe o foaie: Numele nostru si data plecarii Duminica ora 13 :))..dar momentul sosirii era un mister :))
Asa ca multumim din suflet Pensiunii LIONS pentru serviciile oferite si va rugam sa va ganditi de 2 ori inainte de a va caza aici. Riscati sa vi se intample la fel.

Viorel Iraşcu spunea...

Multumesc Ramona pentru acest comentariu.Este edificator!
Inseamna ca eu am fost dragut in aprecierile mele, desi la fel ca si tine, am rezervat telefonic o camera.Nu stiu daca eram trecuti in calculator, dar se pare ca aveau camere.Dar daca nu aveau?
Cu respect.

Anonim spunea...

Slaba servirea si personalul am asteptat 2 ore pt o pizza mica...nu il recomand

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...