PLECATDEACASASCRIU DESPRE CEEA CE VĂD!

ȘI...NU UITA SĂ DAI LIKE!

101 FRUMUSEȚI ASCUNSE ALE ROMÂNIEI!

marți, 21 ianuarie 2014

Pensiunea Dany- Clopotiva( Popas Gura Rîului)


În inima Grupei Retezat- Godeanu, într-un peisaj spectaculos, la doi pași de albia Râului Mare, găsiți o pensiune numita Dany. Am găsit-o pe când mă pregăteam pentru asaltul Bucurei și a barajului Gura Apelor.
Proprietarii îi spun Popasul Gura Rîului, dar pe net o găsiți cu numele din titlu.
Nu are pretenții de pensiune de trei sau patru stele, însă condițiile de cazare sunt mai mult decât decente. Accesul este undeva în lateral pe o scară, ce duce la etajul cu 8 camere duble și triple, în total 22 locuri.

Deși pare neterminată din cauza faptului că a mai rămas de dat ultima mână de tencuilă exterioară, pensiunea vă oferă tot c eea ce aveți nevoie, inclusiv un restaurant mare, unde doamna Tomescu (proprietara) și o bucătăreasă, fac minuni gastronomice. Dacă mergeți cu cel mic și acesta face mofturi la mâncare, doamna va încerca să vă ofere tot felul de variante, pe placul copilului. Ca să nu mai spun de clătitele excelente și de gustoasa palincă de casă.
Eu cred că locația este excelentă pentru cei ce-și propun un circuit la Țării Hațegului și  Retezatului, pentru că în zonă ai ce vedea, Slavă Domnului. De toate!

Lacul Bucura- cel mai întins lac glaciar din țară, cel mai înalt baraj din țară- Gura Apelor, zimbri de la Hațeg, Cetatea Colț- evocată de Jules Verne în Castelul din Carpați, biserica de la Densuș, mănăstirea Prislop și Colț și Sarmisegetusa Ulpia Traiana, sau defileul Râușor cu stațiunea de iarnă, cu același nume.

Date:
Popas Turistic Gura Rîului
Sat Clopotiva, nr. 320 A, com. Râu de Mori
jud. Hunedoara
tel: 0748304971/ 0766737079
mail: tomescu_cristina71@yahoo.com
www.popasulgurariului.ro

3 comentarii:

Dead Sea Cosmetics Cami spunea...

Buna ziua!

Ceea ce relatati si prezentati dumneavoastra putem intalni in multe locuri in tara noastra frumoasa insa, personal consider ca pe langa peisajul deosebit si serviciile oferite, ospitalitatea gazdei este un factor important pentru a petrece clipe minunate acolo. Numai bine!

Viorel Iraşcu spunea...

Sunt de acord. Tocmai asta am subliniat, disponibilitatea gazdei in a face pe plac turistilor. Familia Tomescu face acest lucru cu mare drag.

Anonim spunea...

Buna seara nu va suparati aveți cumva internet la pensiune?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...