sâmbătă, 9 februarie 2019

Germania o destinaţie turistică interesantă

Marcăm începutul anului 2019 prin accentuarea deosebită a campaniei tematice „Aniversarea a 100 de ani BAUHAUS“. Folosim această ocazie pentru a vă face cunoştinţă cu diversitatea „Bauhaus“, dar şi cu influenţele pe care acesta l-a efectuat nu doar în domeniul arhitecturii, dar şi a designului, a muzicii, a stilului de viaţă şi a modului de gândire. Astfel, aflaţi ce face Germania o destinaţie turistică interesantă şi ce lucruri distractive vă aşteaptă până la începutul acestei primăveri!

Faimoasa şcoală de artă Bauhaus şi-a deschis pentru prima oară uşile în anul 1919, în Weimar. După o scurtă perioadă de activitate în Weimar, a fost mutată la Desau și apoi la Berlin. Lucrările de arhitectură, artă și design, care au luat naştere în ea, încântă lumea până în ziua de astăzi!

Faceţi cunostinţă cu brand-ul Bauhaus șiunicitatea acestuia! Vizitați locurile interesante, expozițiile și evenimentele cu ocazia aniversării a 100 de ani! Luaţi parte la spectacolul din acest an, care vă va duce, în ianuarie, din Berlin la Dessau, la deschiderea magnificului muzeu Bauhaus!

Datorită trecerii spiritualului în fizic, dar și a gândirii fundamentale, în baza teoriilor lui Vasili Kandinsky și ale lui Paul Klee, artiștii Bauhaus favorizează culorile de bază: roșu, galben și albastru și formele geometrice: pătrat, triunghi și cerc. Câtă putere a simplului și a directului!

Carnavalul a  început oficial la data de 11.11, la ora 11: 11 în toată Germania! Luati parte la petrecerea de carnaval, care culminează începand cu data de 4 martie (Rosenmontag) şi durează până la data de 6 martie (Aschermittwoch). Alegeți-vă masca la timp și vă vom spune unde vă puteți bucura, în Germania, de cele mai nebuneşti festivaluri de carnaval!

Niciun comentariu:

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...