duminică, 20 octombrie 2019

Top zece trasee pentru biciliști în Germania


Începutul toamnei este momentul ideal pentru a explora orașe magice, a se bucura de plimbări prin natură sau a trăi o aventură pe bicicletă. Dacă sunteți pasionat de viața urbană, faceți un tur al metropolelor germane, dar dacă preferați călătoriile romantice și liniștite - descoperiți partea romantică a naturii germane în această toamnă, iar pentru iubitorii de sport recomandăm unul dintre cele 10 trasee de TOP pentru bicicliști, care parcurg întreaga Germanie.
Toamna romantică
Faceți o călătorie romantică în timp - descoperiți partea romantică a toamnei în Germania, cu bicicleta. Traseul pentru bicicliști, cu peste 100 de castele, clădiri gotice, baroce și renascentiste vă invită la o aventură romantică de neuitat!

TOP 10
De la Marea Baltică la Alpi, de la izvoarele Dunării până la parcurile naturale naționale - Germania este un paradis pentru oricine dorește să înceapă o aventură pe două roți! Urcați pe bicicletă și explorați orașe interesante și savurați peisaje de neprețuit.

Orașe magice
Zilele de toamnă sunt momentul perfect pentru a descoperi orașe noi. Astfel, Hamburg vă va întâmpina cu farmecul său de litoral, Dusseldorf vă oferă o aventură de neuitat la cumpărături, în Dresda veți simți atmosfera barocă de altădată, iar Köln vă va plimba printr-un basm de ciocolată.

Aventuri de toamnă
Porniți într-o călătorie romantică prin natură! Trăiți toamna și toate culorile ei prin plimbările de-a lungul râurilor sau de-a lungul numeroaselor podgorii, iar spiritul de altădată îl vei simți în castelele romantice și luxuriante ale foștilor conducători.

Niciun comentariu:

Noua Cortină de Fier

  Pentru cine n-a văzut filmulețul de pe canalul meu de youtube, iată rezumatul scris: - https://www.youtube.com/watch?v=EmDt65c9aB0 - Veche...