joi, 17 iunie 2021

Enothera - Pensiune cu piscina

Articol extern
Pensiune piscina la munte, intr-un peisaj pitoresc, in inima naturii? Este Enothera, locul care iti reda energia corpului si a sufletului, alungand toate simptomele legate de stres. Pensiunea Enothera este situata in Valeni – Dambovita, la poalele Muntilor Carpati, intr-o zona plina de verdeata. Este una dintre cele mai pitoresti pensiuni cu piscina, cu cel mai spectaculos peisaj si zone de relaxare pe masura.

Pensiune piscina la munte, intr-un peisaj pitoresc, in inima naturii? Este Enothera, locul care iti reda energia corpului si a sufletului, alungand toate simptomele legate de stres.

Pensiunea Enothera este situata in Valeni – Dambovita, la poalele Muntilor Carpati, intr-o zona plina de verdeata. Este una dintre cele mai pitoresti pensiuni cu piscina, cu cel mai spectaculos peisaj si zone de relaxare pe masura. Enothera te invita sa iti petreci timpul intr-un ambient rustico-modern, intr-un  mod placut si relaxant, fiind una dintre putinele locatii din tara care imbina intr-o armonie perfecta confortul, natura salbatica si panorama splendida care poate fi admirata inclusiv de pe terasa camerei.

Pensiune piscina la poalele muntilor

Inconjurata de privelistea unica a Muntilor Carpati, Enothera este locul perfect pentru cei care vor sa ‘’evadeze’’ pentru cateva zile. Sinaia este la 35 kilometri de casa de vacanta, un motiv in plus pentru care niciun iubitor de munte nu ar trebui sa o ocoleasca. Privelistea din piscina exterioara este de vis. Doar tu te poti bucura de ea, in liniste. Design-ul modern al piscinei nu face nota discordanta cu mediul natural si salbatic, pe care nu te vei mai satura sa il admiri din interiorul piscinei.

Poti considera intregul loc un mic colt de Rai, cu multa liniste, aer curat si peisaje de poveste care te vor deconecta de la toate grijile si te vor incarca, in schimb, numai cu energie buna. Enothera este un loc primitor, inzestrat cu dotari moderne, imbinate armonios, care contribuie la sustinerea sentimentului de relaxare deplina inca de la intrarea in pensiune.

Relaxare si odihna la Enothera - pensiune piscina acoperita

Pensiunea Enothera iti pune la dispozitie o modalitate excelenta de a te mentine in forma in timpul liber, fara a mai fi nevoit/a sa mergi la sala. Piscina exterioara la care au acces doar persoanele cazate iti permite sa exersezi inotul, indiferent de capriciile vremii. Piscina in aer liber este acoperita, astfel ca te poti rasfata fara nicio grija, indiferent ca e zi sau noapte, dupa o zi petrecuta pe carari de munte, intr-un cadru natural deosebit. Te poti bucura de piscina cu apa incalzita inclusiv alaturi de cei mici, care se pot balaci in voie. Iar dupa cateva lungimi de bazin, ce poate fi mai placut decat o binemeritata relaxare la soare, pe sezlong, in linistea naturii?

Si cum atmosfera cu note mediteraneene invaluie piscina exterioara incalzita intr-un aer de vacanta, nu iti ramane decat sa te bucuri la maximum de momente nesfarsite de rasfat, facand din fiecare zi petrecuta la Enothera un adevarat prilej de sarbatoare. Dispunem, de asemenea, de o gradina generoasa cu loc de joaca pentru copii si dotata cu leagane, dar si cu foisoare si zone de gratar, perfecte pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Totul, completat de o panorama cu apusuri feerice, care pot fi admirate chiar si din confortul camerei special amenajate in stil rustic.

Enothera este o pensiune piscina la poalele muntilor care se poate transforma cu usurinta in destinatia de vis pentru cei care vor sa stranga amintiri de neuitat, dar si a celor care cauta un colt de liniste pentru a se incarca cu energia naturii.

O poti considera refugiul ascuns de freamatul lumii, unde totul devine mai simplu, mai usor si mai frumos.

Niciun comentariu:

Vaporeto pe Bega

Știați că pe Bega, în Timișoara, există un fel de autobuz... fluvial? Canalul a fost curățat, reamenajat, o adevărată oază de răcoare vara. ...