miercuri, 23 iunie 2021

Sfaturi de la un florar care te ajuta sa ai flori proaspete mai mult timp. Comanda online si opteaza pentru livrare flori Bucuresti

 

Iti plac florile, adori sa primesti buchete de flori, sau iti cumperi flori singur de fiecare data cand ai ocazia? Daca da, atunci sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii. Dar mai intai de toate, este important sa stii ca ai la dispozitie un serviciu de livrare flori online Bucuresti care iti aduce cele mai deosebite buchete de flori ori de cate ori ai nevoie.

Florile sunt si au fost intotdeauna o buna sursa de oxigen si un purificator natural al aerului. Au existat o multime de studii stintifice care au demonstrat faptul ca daca te inconjori cu flori poti fi mai productiv, mai organizat si te poti simti mai relaxat.

Florile au puterea de a ridica moralul oricarei persoane. Din acest motiv este bine sa oferi flori unei persoane care are o perioada stresanta sau este mereu abatuta. Florile oferite in mod neasteptat aduc cea mai multa bucurie de fiecare data.

Ce sa faci pentru a te putea bucura mai mult timp de florile tale?

De cele mai multe ori atunci cand primim un buchet de flori de la cineva, tot ce avem grija sa facem este sa le punem intr-o vaza cu apa. Desigur ca acest lucru nu este deloc gresit, insa daca vrei sa ai flori proaspete de care sa te bucuri mai mult timp, acest lucru nu este nici pe departe suficient. Iata ce ar trebui sa faci cu fiecare buchet de flori pe care il primesti pentru a te putea bucura mai mult de prospetimea si frumusetea florilor.

  1. Asigura-te ca florile o sa aiba mereu apa proaspata si vaza curata. Apa care sta doua – trei zile in vaza incepe sa formeze o bacterie. Aceasta bacterie ataca florile si le ia din prospetime. Daca vrei sa ai parte mai mult timp de flori proaspete, schimba apa florilor mai des si spala de fiecare data vaza cu apa fierbinte, detergent de vase si cateva picaturi de inalbitor de rufe. Asa poti fi sigur ca bacteria nu mai este prezenta, chiar daca a fost.
  2. Daca nu ai o solutie speciala pentru flori, pe care sa o pui in apa pentru a pastra florile proaspete mai mult timp, adauga in apa curata, inainte de a pune florile cateva picaturi de inalbitor pentru haine. Exista si alte trucuri de acest gen care iti prelungesc viata florilor. Poti adauga in apa si cateva monede si un cubulet de zahar, o aspirina, sau putina vodca. Toate aceste trucuri au fost testate in timp si au succes de fiecare data.
  3. Scurteaza tulpina florilor inainte de a le pune in apa. Atunci cand primesti un buchet de flori, inlatura ambalajul in care au fost transportate, taie frunzele din partea de jos a tulpinii, iar apoi taie tulpina florilor la un unghi de 45 de grade pentru a oferii florilor o suprafata mai mare prin care sa se hidrateze. Taie din tulpina de fiecare data cand schimbi apa, sau macar odata la doua zile.
  4. Daca ti se pare ca florile palesc prea repede, taie putin din baza tulpinilor, pune-o pentru un minut in apa fierbinte si apoi taie iar tulpinile si pune florile in apa rece. Ai grija sa nu uiti ca de fiecare data cand tai din baza florilor sa folosesti o foarfeca bine ascutita si dezinfectata.
  5. Daca ai urmat toate sfaturile si ai avut parte de florile preferate mai multe zile, insa a venit vremea sa paleasca, nu regreta. Din fericire pentru tine, primesti alte flori in aceasi zi. Plaseaza comanda de flori online si acestea iti sunt livrate direct la usa in maxim 4 ore de la confirmarea comenzii pe site.

Cum sa beneficiezi de livrare flori Bucuresti gratuita               

Nimanui nu ii place sa plateasca transport pentru orice comanda plasata online. Cu siguranta nici tie nu iti place sa suporti costul transportului. Din acest motiv, de fiecare data camd plasezi online o comanda de flori, le primesti acasa fara sa fie nevoie sa platesti ceva pentru transport. Comanda acum florile tale preferate online pentru tine, sau pentru o persoana draga.

Niciun comentariu:

Noua Cortină de Fier

  Pentru cine n-a văzut filmulețul de pe canalul meu de youtube, iată rezumatul scris: - https://www.youtube.com/watch?v=EmDt65c9aB0 - Veche...