marți, 22 mai 2018

Germania vă invită din nou la drumeție...


Varietate gastronomică „Culinary Germany”
Patrimoniul moștenirii culinare și dorința de a se îmbogăți cu influențe din toate colțurile lumii este o caracteristică a vechilor culturi. Știați că primele exemple de bucătărie modernă, fusion, au apărut chiar în Germania? În anii ’60 influențele din Balcani, Orientul Mijlociu și Asia au contribuit la crearea primelor capodopere ale gastronomiei moderne. Influențele din întreaga lume și păstrarea tradiției reprezintă și creează și astăzi o combinație incitantă de cultură, tradiție și inovație în Germania.

Trezirea primăverii „Follow the taste”
În această primăvară puteți porni în vizitarea orașelor germane de la nord până la sud vă așteaptă peste 10.000 de orașe cu „caracter” diferit și o paletă diversă de gusturi. La nord, Hamburg abundă în specialități marine, Frankfurt vă va servi „sos verde” cu cârnați, iar în inima orașului Berlin, restaurantul Facil are, pe lângă stelele Michelin, și o panoramă deosebită asupra capitalei Germaniei.

Miros și gust
Prima cafenea din zona în care se vorbește limba germană s-a deschis la Bremenîn 1673 și de atunci această băutură neagră a devenit o parte din obiceiurile cotidiene în zona de nord a țării, iar tradiția nu a fost întreruptă până acum. Farmecul boabelor de cafea joacă un rol important în capitala germană a comerțului cu cafea — atât în numeroasele cafenele din orașul vechi, cât și în spațiile deschise unde puteți vedea cum se prăjește cafeaua. Sunteți pregătit ca pe lângă gustul de cafea să cunoașteți acest oraș comercial și marea sa istorie maritimă?

Drumurile turistice ale Germaniei
Reprezintă o ocazie ideală pentru a explora Germania prin drumeții, ciclism, cu mașina sau cu motocicleta. Aveți la dispoziție peste 150 de rute diferite care vă vor prezenta regiunile germane în funcție de o tematică variată. Pe drum puteți încerca unele dintre cele mai bune plăcinte cu mere, brânzeturile irezistibile din regiuneaSchleswig-Holstein, vinurile din ValeaRinului, sau vă puteți răcori la unul din cele 800 de izvoare cu apă minerală.

Mai
31.
Festivalul berii din Franconia
31.05.2018 — 03.06.2018
Peste 100 de feluri de bere servite pe fundalul romantic al cetății Keiserburg.

Niciun comentariu:

Opening Gala Concert EUROPAfest 31 - JAZZ AT THE PALACE

  Opening Gala Concert EUROPAfest 31 JAZZ AT THE PALACE București, 5 iulie, Sala Auditorium, Palatul Regal     Pe 5 iulie jmEvents t...