joi, 21 mai 2009

Lacu Roşu- într-o nouă lumină


de pus in rama

o poarta desenata de doi copaci mineralizati catre norul acela in forma de OZN

fantomele trecutului

si...pasarile prezentului

apa lacului are 2,5 metri la mal si maxim 9,5 metri in mijloc



popas

banner-ul cu legenda lacului si cu informatii generale

iesirea din lac a Bicazului

probabil panoul respectiv obtura imaginea vreunui carcalete de turist


vâslaşii


o familie la plimbare, intimplator cumnatii si nepotul meu

Nu stiu câti dintre voi, cei ce cititi acest blog ati trecut cu ochii peste postarea de anul trecut cu acelasi lac, dar pozele acestea imi plac si sunt mult mai reusite decit celelalte.
Lumix-ul meu face minuni cu peisajele si nu numai. Este drept ca nu mai fusesem niciodata la Lacu Rosu in preajma sau in timpul verii, asa ca acum ne-am bucurat si de lumina placuta a primaverii si de verdele crud al copacilor si de ambianta creata de plimbarea cu barcuta.
Tot acum am aflat si de legenda lacului, care circula prin zona, despre iubirea dintre Estera- fata cu ochii albastri- si ciobanasul ei plecat la razboi. Si tot acum incepe sa se vada, din ce in ce mai pregnant interesul autoritatilor din Gheorghieni de a da o alta fata obiectivului acesta minunat. Enjoy!

3 comentarii:

Nikol spunea...

Am fost si eu acolo!!!
Este superb!

PACO spunea...

Bannerul mi l-am facut pe un site parca se numea banner creator sau ceva de genu nu mai stiu exact ca il facusem mai demult doar ca nu l-am pus pe blog

Viorel Iraşcu spunea...

Multumesc PACO.Vio

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...