marți, 20 decembrie 2011

Prietenii de la TOTB.ro vor să ne scoată din cutie!

Dragii mei, ieșiți vă rog din cutie!

 Totb.ro va provoacă.

Salutări Andrei Matzal și lui Magor.






Dragi prieteni și colaboratori,

Think Outside the Box sărbătorește sfârșitul lui 2011 și începutul lui 2012 acolo unde-i stă cel mai bine, de doi ani încoace: online. Așa se face că am pregătit o aplicație de Facebook specială, prin care vrem să le facem cadou cititorilor noștri câteva provocări pentru anul care vine. Scoate-ți prietenii din cutie este o invitație de a le trimite celor din listele de prieteni Facebookiști idei pentru a ajunge cu un pas mai aproape de libertate, de nonconformism, de normalitate. Îți poți provoca prietenii la câte și mai câte: să adopte un pui de dihor, să recicleze hârtie, să înregistreze o piesă într-un studio profi, să nu mai mănânce la fastfood sau să se furișeze noaptea din casă pentru o plimbare. La finalul lanțului de provocări, care sperăm să ne lege și mai mult de prietenii noștri cititori, se află, desigur, premii pe care le-am ticluit atent pentru cei care preferă să vadă lucrurile outside the box. Oferim un curs de alpinism cu Alex Găvan, un curs de SlackLine, un Spunk Tattoo, o cafea cu redacția TOTB.ro și 100 de tricouri prietenoase.

Ne-ar face mare plăcere dacă ați accepta provocările noastre și ați intra în joc cu aceeși degajare cu care primeați în copilărie o leapșa. De asemenea, ne-ar fi de folos dacă ați da vestea și invitația mai departe, folosindu-vă conturile de Facebook și paginile web pe care le îngrijiți atât de bine.

Mai multe informații despre regulament, precum și lista completă a celor 100 de provocări gândite să ne scoată din cutie, puteți găsi aici.

Dacă vreți să trageți cu ochiul la această aplicație înainte de a da clic, atașamentele vă pot fi de folos.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne dorim ca la anul să vedem și mai de sus cutia! :)

Andra Matzal


2 comentarii:

VertAnge spunea...

Draguta initiativa!
Sarbatori fericite si pline de lumina!

Viorel Iraşcu spunea...

Multumesc. Multe bucurii si ganduri bune si tie.Cu respect.

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...