luni, 5 decembrie 2011

Nu dați banii pe prostii. Trimiteți copiii la schi! Oferta ,,La Monitori"!



Iarna asta, si copiii pleaca de acasa.


Incep taberele de ski La Monitori!


Pentru ca plecatul de acasa se invata de mic,  va aducem o propunere pentru vacantele copiilor:

taberele de ski & snowboard La Monitori, organizate de o echipa de instructori cu experienta si entuziasm, din Sinaia.



Toti instructorii La Monitori sunt profesionisti certificati de Asociatia Monitorilor de Ski din Romania – asta insemnand ca stiu nu doar sa schieze foarte bine, ci si sa invete pe altii, de orice  varsta si nivel in ski.

In sezonul 2011/2012, organizam tabere de ski in Sinaia si in Italia.



In Sinaia, vom avea tabere de ski & snowboard in 26-30 decembrie, 2-8 ianuarie si 8-14 aprilie.

Aceste tabere se adreseaza copiilor de 4-18 ani, cu orice nivel in ski: incepatori, intermediari si avansati.  Se schiaza in grupe de maxim 6 copii cu un instructor, pentru a ne asigura ca fiecare copil  beneficiaza de atentie permanenta si indrumare personalizata.

Preturile pentru taberele de 1 saptamana (7 zile de lectii de ski) sunt de 1295 lei.



Taberele de ski din Italia au loc la domeniul schiabil Monterosa, in 9-15 ianuarie si 8-14 aprilie, si la Livigno, unde vom avea ultima tabara din acest sezon in 16-22 aprilie.

Taberele din Italia se adreseaza doar copiilor peste 7 ani, cu nivel intermediar sau avansat in ski. Preturile incep de la 800€, incluzand biletul de avion la Milano.



Una din cele mai frumoase zone de ski din Europa, Monterosa este la 2:30 ore de Milano, are 180 de km de partii, 80% dintre ele cu zapada garantata, gratie instalatiilor de zapada artificiala. Livigno este de asemeni unul din domeniile schiabile renumite ale Italiei, cu 115 km de partii unde se poate schia pana tarziu in primavara, deoarece domeniul schiabil este la peste 1800 metri altitudine.



De ce taberele de ski La Monitori?

Pentru ca alegem domenii schiabile dintre cele mai frumoase si mai sigure, pentru ca avem servicii foarte bune de cazare si masa, si un program apres ski foarte bogat (patinoar, piscina, sanius etc)

Si in primul rand, pentru ca instructorii nostri profesionisti sunt printre cei mai buni din Romania.



Ii invatam pe copii sa schieze cat mai corect, mai curajos dar si mai elegant. Asta inseamna pentru ei progrese rapide si distractie sigura. Plus placerea si increderea in ei pe care le-o da ski-ul bine stapanit, placere pe care ii ajutam sa si-o castige pentru toata viata.



Contact & inscrieri:

Florin Andrei – instructor ski cat. I, instructor /formator AMPSR, membru in echipa demo Romania la congresul  ISIA- St Anton 2011.

Telefon 0723 575 874


www.lamonitori.ro      

www.facebook.com/TabereLaMonitori

Niciun comentariu:

Vaporeto pe Bega

Știați că pe Bega, în Timișoara, există un fel de autobuz... fluvial? Canalul a fost curățat, reamenajat, o adevărată oază de răcoare vara. ...