miercuri, 14 iulie 2010

Cu cortul la Chiril, lângă Rarău


tepuşe cu cârnaţi!

greu cu focul, greu cu vântul


perpectiva asupra Pietrelor...

O excursie scurtă de o zi la Chiril, în drum spre Gura Haitii, ne-a amintit de traiul la cort, de data asta în trei și nu în doi ca pe vremuri.
Valea Bistriţei oferă peisaje şi sate încântătoare ca acest sătuc Chiril, din comuna Crucea, unde am ales să campăm, în mica noastră drumeţie auto pedestră pe şi spre Rarău.
Undeva la intrarea în sat de pe drumul naţional, faceti dreapta cum mergeți spre Vatra Dornei si după 1500 de metri daţi de un imaş din lunca pârâului, chiar lângă o casa cocoţata pe deal( se vede și în poza iar doamna de acolo ne-a adus lapte cald muls, pentru cel mic!).
La instalare am avut ceva probleme cu vântul nemilos, un fel de briză de munte ce cobora vijelios de pe pantele Rarăului si zădărnicea acţiunile noastre, precum fixarea cortului sau aprinderea focului!
De acolo, urmați drumul cu mașina sau pe jos până la schitul Rarău sau până la Pietrele Doamnei. Despre acestea în viitoarele postări.

5 comentarii:

lem spunea...

poze mare familie excursie, i nevoie pentru a adăuga un singur lucru pentru a vă distra juca casino online, adică de la singur clic oriunde doar la.

Unknown spunea...

Faci un link exchange sau schimb de Banner cu blogul http://sanatatesiviata.blogspot.com ? Daca da lasa-mi un comment pe blog! Titlu Blogului: ,,Sanatate si viata'' Multumesc!

Unknown spunea...

eu te-am adaugat in blogroll astept sa ma adaugi si tu ! Multumesc! O zii placuta!

dux_dominus spunea...

Salutare ! Incercam un experiment :

Detii un Blog, Site, pagina personala pe Internet ? Indiferent de continutul paginilor tale virtuale, vino alaturi de noi si demonstreaza ca romanii se pot unii cand este vorba de viitorul nostru ... al tuturor !
Prin simpla afisare a siglei ori a adresei noastre, dai un exemplu ca iti pasa. Asta nu inseamna ca ai vreo obligatie, asta nu inseamna ca trebuie sa ne urmezi, asta inseamna doar ca nu esti singur printre romani !
Trimite-ne link-ul paginii tale Web sau poza ori reclama ta de promovare, iar noi o vom atasa pe Site-ul nostru ! La randul tau, trebuie sa faci la fel !

Vezi intreg articol aici : http://www.plr.orgdominus.ro/Pag2.html

Daca esti interesat asteptam raspuns aici:
http://www.plr.orgdominus.ro/Contact.html

PS : Am postat aici caci nu am gasit o adresa de e-mail, si nu fac reclama la produse de machiaj.

Respect !

Anonim spunea...

carnati..si chiar acum cand imi era foamee :)))

dana :]

Lacul Bolboci - Ialomița, Munții Bucegi

Lacul Bolboci, este o minune de luciu de apă din inima Bucegilor. Pentru cine nu a ajuns în zonă, iată o sugestie pentru o scurtă de vară, c...