joi, 25 ianuarie 2018

Germania- invitație de la organizația germană de turism


Organizația turistică a Germaniei vă invită în acest an la o călătorie printre diferite arome și gusturi. Descoperiți împreună cu noi bucătăria germană tradițională, încercați cele mai apreciate specialități dulci și sărate pe plan mondial, precum și unele dintre numeroasele vinuri germane. În întreaga Germanie vă așteaptă orașe minunate și metropole puternice cu tradiții interesante și specialități gastronomice de neegalat. Alăturați-vă nouă în campania din acest an #EnjoyGermanFood.

Bucătăria germană tradițională
Covrigii bavarezi și berile magnifice care se îmbină în mod divin cu diferite sortimente de cârnați sunt doar unele dintre specialitățile germane renumite la nivel mondial. Însă, există și alte gustări care fac Germania țara magiei culinare cu o tradiție îndelungată!

Regiunile vinicole ale Germaniei
Încercați să dobândiți zâmbetul dulceții degustării băuturilor într-una din cele 13 regiuni vinicole ale Germaniei – bucurați-vă de peisajele de neuitat și de gustul fără egal al vinului german! Emoțiile vremurilor de altădată le veți putea descoperi în regiunea Hessische Bergstrasse, în care încă de acum 2.000 de ani romanii și celții produceau vinuri. Unele dintre vinurile albe cele mai apreciate de către cunoscătorii de top le puteți încerca în ambianța romantică din valea râului Mozel, care este cea mai veche regiune vinicolă.

Arta gătitului
Scena gastronomică germană este dinamică și plină de surprize. Peste 290 de restaurante cu stele Michelin, meniuri rafinate și oameni cu inimi calde vă invită la un joc seducător al gusturilor și aromelor! Răsfățați-vă cu specialități ale bucătarilor de top.

,,Aurul lichid“
Nu a apărut în Germania, dar suntem siguri că aici a atins perfecțiunea - berea! Peste 5.000 de sortimente diverse de bere puteți descoperi în lungul întregii țări, ceea ce o face unică în lume. Cel mai mare număr de berării se află în Bavaria, iar în toată Germania există peste 1.300 de berării în care această băutură se produce după legea strictă, mai veche de 500 de ani, a purității berii. Bucuria gustului este garantată în pub-urile tradiționale germane!

Niciun comentariu:

Caracteristici ale pernelor cosmetice pentru somn

Cu toții am auzit că somnul este cel mai bun remediu pentru frumusețe. Din păcate, aceasta nu este întotdeauna adevărat, lucru care este ade...