miercuri, 27 iunie 2018

Germania-invitație de vară în nord

Indiferent dacă vă place marea și plajele sale cu nisip, dacă vă plac metropolele interesante, cultura și arta, sau poate preferați plimbările lungi prin natură – în Germania vă așteaptă mai multe aventuri de vară, asezonate cu specialități culinare.

Vântul și valurile, întinderea mării, iar deasupra dvs. Cerul – insulele germane vă invită la relaxare! Insulele din Marea Nordului vă vor încânta cu o climă plăcută, cu plaje și natură, iar insulele Mării Baltice vă vor atrage cu golfuri pustii și centre de wellness.

Îi invităm pe toți iubitorii de natură să se plimbe prin parcurile naționale – vă puteți încărca bateriile în aceste oaze cu peisaje naturale minunate, din care multe sunt unice în lume. Puteți explora aceste regiuni pe jos, călare, cu bicicleta sau cu barca.

n acest an, puteți să ascultați operele lui Wagner în cadrul Festivalului Bayreuth, sau puteți să vă relaxați pe muzica celor mai cunoscute trupe pop, rock sau metal din Germania. Bucurați-vă de reprezentațiile live din timpul verii ale celor mai cunoscute trupe din anul 2018!

Orașele din Germania au mai multe chipuri, de la nord la sud vă așteaptă metropole dinamice, monumente arhitecturale, obiective istorice, mall-uri destinate cumpărăturilor și o viață de noapte plină de farmec. Între Marea Nordului și Alpi sunt mai mult de 10.000 de orașe, iar fiecare dintre ele are propriul specific și propriul farmec.

În partea de nord a Germaniei, Hamburg își așteaptă vizitatorii cu farmecul său marin. Düsseldorf vă va atrage cu oferta sa de shopping, iar pentru iubitorii de dulciuri, Köln este un popas obligatoriu! Puteți simți atmosfera barocă în Dresden, iar la Leipzig puteți să vă bucurați de muzică clasică.

Niciun comentariu:

Vaporeto pe Bega

Știați că pe Bega, în Timișoara, există un fel de autobuz... fluvial? Canalul a fost curățat, reamenajat, o adevărată oază de răcoare vara. ...