joi, 4 octombrie 2018

Toamna prin castelele, parcurile și drumurile idilice ale Germaniei

Faceți cunoștință cu Germania ca destinație turistică într-un mod romantic! Începutul toamnei este momentul ideal pentru a vizita orașele, itinerarele romantice și minunatele castele din Germania. 
Scufundați-vă în minunata lume a romantismului, bucurați-vă de plimbările pe malurile încântătoare ale râurilor și gustați câteva dintre vinurile germane, pline de arome magice și gusturi bogate. 

În fiecare an, frumoasele scene naturale, istorice și culturale îi impresionează pe vizitatorii din toată lumea. Puteți păși în lumea de altădată a familiilor nobile, a luxului și a bogăției - puteți cunoaște lumea din basme!


Castelele, parcurile și grădinile Germaniei
Toate acestea sunt dovada că basmele există în realitate! Vizitați câteva dintre castelele pitorești ale lui Ludovic al II-lea precum Neuschwanstein și Herrenchiemsee, iar atmosfera magică vă va întâmpina și în numeroasele parcuri și grădini.

Vinurile germane
În zilele de toamnă puteți vizita unele dintre cele 13 regiuni viticole ale Germaniei. Bucurați-vă de peisajele naturale fermecătoare și de gustul excelent al vinului german. Puteți încerca vinurile germane tipice, de la rieslingul spumos până la vinul burgund din struguri culeși târziu, vinuri ușoare și fructate, pline de farmec.

Relaxare de toamnă
Cum zilele devin tot mai scurte și mai reci, vă puteți bucura de atmosfera relaxantă într-unul din multele centre Wellness! Fie pe malul mării, la munte sau în mijlocul naturii, în Germania veți găsi cu siguranță oaza dvs. de liniște!

Evenimente recomandate:

Întâlnire cu frumoasa adormită și prințul
1-31 octombrie 2018
Scufundați-vă în lumea basmelor

Expoziția „Dorința înșelăciunii”
octombrie 2018 – 13 ianuarie 2019
De la arta antică la realitatea virtuală

Niciun comentariu:

Vaporeto pe Bega

Știați că pe Bega, în Timișoara, există un fel de autobuz... fluvial? Canalul a fost curățat, reamenajat, o adevărată oază de răcoare vara. ...