duminică, 5 iulie 2020

Germania călătoare. Mai greu... dar nu imposibil.


Excursii de poveste până în vârf
Cele mai frumoase locuri germane, însoțite de o panoramă de munte grandioasă: asta vă oferă traseul alpin german. Pe o lungime de 450 km, traseul trece prin sudul Bavariei de la Lacul Constance, până la Berchtesgaden. Castelul Neuschwanstein este inclus!

Frumusețile adormite
Deosebit de frumoase sunt amurgurile, atunci când soarele creează lămpișoare strălucitoare jucăușe pe suprafața apei: insulele, care stau ancorate pe apă, în mijlocul lacurilor sau a râurilor, ascund adevărate paradisuri. Printre acestea se numără și faimoasa insulă Fraueninsel, în Chiemsee sau insula Mainau, de pe Lacul Constance…

Acolo unde cavalerii de curte sunt acasă
Aproape de neconceput: Germania are 25.000 de cetăți și castele. Preferați mai mult romantic, jucăuș, fermecător sau marțial? Vă putem promite un singur lucru: cu noi veți găsi cetatea dvs. de vis.

Degustare de vinuri cu farmec
Grațioase, fermecătoare și cu caracter, minunate și în același timp terestre. Este vorba despre ... vinurile germane! Riesling-ul de pe valea Moselei sau bugunder-ul târziu de Ahr - sunt cunoscute în toată lumea. Germania oferă 13 regiuni viticole - una mai idilică decât alta.

Inteligent și simpatic: Chatbot-ul dvs.
Este întotdeauna disponibil, amabil și foarte inteligent: Chatbot-ul este ideal, atunci când aveți întrebări pe tema Germaniei, în calitate de destinație turistică.

Niciun comentariu:

Top 5 Destinatii de Vis pentru aceasta Vara

Vara este anotimpul perfect pentru a explora noi orizonturi și pentru a descoperi locuri care îți taie răsuflarea. Dtravel , agenția de turi...