vineri, 10 octombrie 2008

Cu cortul la Oituz




Pentru cine este din zona, interesant ar fi ca vara, când doriti sa mergeti cu cortul sa alegeti zona salbatica a vaii Oituzului.
Aceasta vale uneste prin pasul cu acelasi nume (Oituz 886 metri) orasele Onesti si Brasov, fiind o cale de comunicatie importanta intre Moldova si Transilvania.
Dupa ce iesiti din Onesti mergeti aproximativ o jumatate de ora si sunt sigur ca veti aprecia frumusetea si salbaticia peisajului.
Pe stânga veti observa un platou intins, situat chiar lânga apa, unde sunt numeroase corturi, dar absolut normal pentru noi si foarte multe gunoaie, asa ca nu va recomand, in plus daca nimeriti lânga niste ,, manelisti '' australopiteci sau neandertalieni, va veti simti ca in epoca de piatra.
Noi am sondat bine terenul si am gasit la un moment dat, tot pe stânga un loc de traversat apa Oituzului, am ajuns pe partea cealalta unde nu sunt decât câteva fânete si multa padure.
Am gasit acest loc minunat, linistit si situat chiar linga apa, la mai putin de 100 m de sosea, dar suficient de departe ca masinile sa nu ne deranjeze.
Corturi, gratar, un mic pescuit (baboi mici de distractie, din specia boistenilor), ceva muzica si week end-ul este sarbatorit cum trebuie.
Padurea aproape, lemne cât lumea, iar o baie in apa rece a râului este tot ce trebuie pentru a te simti minunat.

5 comentarii:

495 spunea...

salut, pentru a avea un contor al vizitatorilor blogului tau, intra pe http://www.free-counter.com/

si urmeaza instructiunile, in engleza... :)

Numai bine!

Viorel Iraşcu spunea...

multumesc mult dragos.Cu respect

Anonim spunea...

tocmai v-am gasit blogul...este foarte reusit....:x nu am ink un blog asa k scriu cu anonim...(raluk fosta 8 f)

Anonim spunea...

e foarte reusit blogul asta si pozele sunt frumoase si reusite .....s-o tineti tot asa

Viorel Iraşcu spunea...

Mersi Andrei , sper ca asa este , un blog cit de cit reusit , si la care muncesc mult . Acelasi lucru il vreau si de la tine , mai multa munca , mai multa atentie , si mai mult curaj in a aborda responsabilitatile tale ( scoala , teze , parinti ). Te pup. Dirigu '

Prietenii din Povești: Desene de Colorat cu Personaje Îndrăgite

Puncte Cheie ale Articolului Desenele de colorat cu personaje din povești stimulează dezvoltarea motrică fină, creativitatea și concentrarea...