duminică, 30 mai 2021

Germania, pur și simplu inspirație

Aveţi nevoie de un concediu de odihnă după o iarnă lungă și friguroasă? Dacă da - veniți cu noi în Germania, într-o călătorie în afara traseelor binecunoscute. Suntem aici pentru a vă dezvălui nu doar farmecul special al orașelor germane și al locuitorilor acestor oraşe, ci și secretele meșteșugurilor vechi de sute de ani sau oazele verzi cu adevărat unice din inima Germaniei. În plus, vă vom dezvălui și ceea ce nu trebuie să ratați în acest an, plus câteva recomandări din interior.


Sunteți pregătiţi?
Atunci să începem.

Distracția poate începe!
Germania are atât de multe de oferit! Noi deja am plecat la drum și am rezumat toate impresiile noastre pentru a vă face pregătirea perfectă pentru următoarea vizită în Germania!
Pe jos, pe mare
Vă invităm la o plimbare incitantă pe Marea Wadden (Wattenmeer)- unul dintre siturile Patrimoniului Mondial UNESCO. Faceți cunoștință cu supervizorul parcului natural Dr. Walther Petersen-Andresen, care vă va dezvălui secretele acestui ecosistem unic în care peste 10.000 de specii de animale și plante trăiesc în armonie.
Pe urmele Beatles-ilor
Fani ai Beatles-ilor, fiți atenți: un muzician adevărat vă duce pe un traseu emoționant prin Hamburg dedicat acestor tineri și sensibili muzicieni din Liverpool. Formația Beatles a schimbat multe locuri din acest oraș hanseatic, dar și Hamburgul i-a schimbat pe membrii trupei. În timpul vizitării obiectivelor turistice, veți merge pe urmele lor prin cartierul St. Pauli şi veţi avea ocazia să aflați nenumărate anecdote interesante.
14 bile (nu) fac o pălărie
Waltraud Kech este un pălărier renumit, unul dintre ultimii care a realizat pălării tradiționale germane de paie decorate cu 14 bile de lână roșie - așa numitele pălării Bollenhut. Aici veți avea ocazia să aflați totul despre realizarea acestor pălării impresionante, despre faptul că această minunată tradiție se menține până în prezent, dar și despre Pădurea Neagră și peisajele sale absolut extraordinare.

Niciun comentariu:

Noua Cortină de Fier

  Pentru cine n-a văzut filmulețul de pe canalul meu de youtube, iată rezumatul scris: - https://www.youtube.com/watch?v=EmDt65c9aB0 - Veche...