duminică, 24 iulie 2022

Germania între munte și mare

 

Insule liniștite, plaje largi, stânci și Marea Wadden (Wattenmeer), care se află pe lista patrimoniului cultural UNESCO - coastele Germaniei sunt pe cât de diverse, pe atât de unice. Regiunile montane sunt, de asemenea, variate: între vârful Brocken din nord și Zugspitze din sud se află peste 30 de lanțuri muntoase care sunt zone protejate integrate în parcuri naturale naționale. Descoperiți comori ascunse la înălțime, inspiraţi-vă și găsiți peisaje care vă vor umple sufletul de bucurie.

Ce fel de persoană sunteţi?
Cuceriți vârfurile înalte! Preferați să faceți o plimbare pe pajiștile alpine, admirând frumoasele panorame montane, sau preferaţi o plimbare pe potecile dunelor și să respirați aerul sărat al mării? Coastele și regiunile montane germane sunt unice prin diversitatea lor. Aici puteți descoperi oaze naturale pe placul tuturor.

Lumea magică a munților
Fie că coborâți în cheile Bavareze, vă plimbați la înălțime pe Westerwald sau faceți drumeții pe Harz - lumea munților vă oferă experiențe de neuitat. Germania are peisaje perfecte: de la vârfurile înalte ale Alpilor, la lanțurile montane inferioare precum Harz și Eifel, și până la peisajele fermecătoare precum Rhön și Erzgebirge.

Vânt, briză și valuri...
Cerul și marea strălucesc, orizontul este la fel de departe ca şi ziua de mâine... Ape line pe plajele insulei Rügen, valuri pe Juist - coasta de est și cea de nord a Germaniei încântă prin diversitate și frumusețe. Ele ne umple de putere și sunt adevărate oaze naturale - numai Marea Wadden (Wattenmeer) găzduiește 10.000 de specii de animale și plante.


O vacanță cu conștiința curată
Descoperiți zonele montane și de coastă protejate, relaxați-vă în unități de cazare ecologice și bucurați-vă de specialități regionale produse în mod sustenabil! Există multe posibilități pentru o vacanță prietenoasă cu mediul înconjurător în Germania!


Niciun comentariu:

Vaporeto pe Bega

Știați că pe Bega, în Timișoara, există un fel de autobuz... fluvial? Canalul a fost curățat, reamenajat, o adevărată oază de răcoare vara. ...