duminică, 27 noiembrie 2022

Vacanță sustenabilă în Germania

Astăzi vă invităm într-o călătorie în care să faceți noi descoperiri la capătul căreia vă așteaptă și mai multă bună dispoziție, sustenabilitate și experiențe de neuitat. Sustenabilitatea este un proces de dezvoltare care se desfășoară cu mare ardoare în Germania. Tot mai multe unități de cazare conștientizează responsabilitatea lor față de mediul înconjurător Orașele și regiunile dezvoltă idei de vacanță creative și sustenabile, iar Căile Ferate Germane vă duc spre destinații îndepărtate cu ajutorul energiei electrice 100% ecologică. Descoperiţi partea ecologică a Germaniei!


Aplicația Tren prin Europa
Descărcați aplicația și porniți la drum: cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Interrailpass a beneficiat de schimbări majore și acum este disponibilă ca aplicație cu flexibilitate maximă. Cumpărarea biletelor on-line este rapidă și simplă, iar aplicația Rail Planner este întotdeauna disponibilă pentru planificarea călătoriilor și verificarea biletelor. Cu acest bilet, 33 de țări din Europa pot fi descoperite într-un mod ecologic, prietenos cu mediul înconjurător, iar turiștii pot călători pe o perioadă cuprinsă între trei zile și trei luni.

Sustenabilitatea dă roade
Se spune adesea că germanii sunt niște perfecționiști – dar știm că sustenabilitatea ecologică nu înseamnă perfecțiune, ci pur și simplu – aplicare cu conștiinciozitate. Alegeți ceea ce vă place cel mai mult – pe parcursul următoarei călătorii pentru cumpărături, vizitați un magazin de epocă, bucurați-vă de bucătăria regională și de sezon, acordați-vă timp pentru a descoperi particularitățile destinațiilor turistice în afara rutelor arhicunoscute. Pur şi simplu începeți să faceți acest lucru și veți vedea - merită!

Neobișnuit și sustenabil
Petreceţi noaptea într-un cort întins pe coroana copacilor, călătoriţi în jurul lumii într-o singură zi într-un mod prietenos cu mediul înconjurător în Bremerhaven sau bucuraţi-vă de gustul înghețatei de molid: o vacanță sustenabilă vă va oferi multe experiențe noi cu adevărat înălțătoare. Inspiraţi adânc mireasma îmbătătoare de la înălțimea vârfurilor copacilor, simțiţi libertatea infinitului atunci când priviţi cerul senin și înstelat, cugetați la caracterul trecător al timpului experimentând obiceiuri vechi de secole. Sustenabilitatea poate fi atât de distractivă!
Niciun comentariu:

Prietenii din Povești: Desene de Colorat cu Personaje Îndrăgite

Puncte Cheie ale Articolului Desenele de colorat cu personaje din povești stimulează dezvoltarea motrică fină, creativitatea și concentrarea...