duminică, 21 mai 2023

Descoperiți 51 de situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO și încă multe altele din Germania

Germania dispune de 51 de situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO așteaptă să fie descoperite! Faceți excursii active de o zi vizitând peisaje luxuriante asemănătoare celor din junglă, parcuri artistice sau optați pentru un tur de unsprezece zile pentru a vizita arhitectura istorică balneară și izvoarele tradiționale medicinale. Inspirați-vă din rutele noastre tematice și probabil veți sta chiar ceva mai mult la următoarea vizită în Germania.



Permiteți Germaniei să vă încânte! 
Pe parcursul traseelor tematice captivante, vom călători prin Germania și vă vom prezenta multe dintre siturile ce fac parte din patrimoniul natural și cultural mondial sub egida UNESCO. Veți descoperi peisaje de vis și orașe pitorești unde vă așteaptă multe obiective turistice.

Traseul Natura & Cultura
Drumeții prin păduri spectaculoase, excursii cu barca de-a lungul coastelor luxuriante, plimbări cu bicicleta prin parcuri artistice vaste - totul pe o rază de 100 km în jurul Berlinului. În excursii active de o zi în Berlin, Dessau și Cottbus, în 11 zile veți descoperi 8 situri naturale și culturale din patrimoniul mondial UNESCO.

Traseul Corp & Spirit
Arhitectura istorică balneară, remediile naturale, tradiționale precum și bisericile și mănăstirile oferă relaxare pentru corp și minte pe parcursul acestui tur de unsprezece zile. Pornind de la Frankfurt am Main, prin Baden-Baden și Konstanz, până la Fissen - veți vizita 9 situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Așezările modernismului berlinez
Descoperiți conceptul unic de construcție al celor șase ansambluri de locuințe ale modernismului berlinez: acestea au fost construite între 1913 și 1934 ca alternativă la clădirile sumbre ale epocii imperiale și urmând conceptul: lumină, aer și soare. Așezările care au modelat arhitectura și urbanismul secolului al XX-lea prin structura lor clară pot fi vizitate în mod simplu și confortabil pe parcursul tururilor cu autobuzul. 

Insula Mănăstirii Reichenau
Vizitați insula mănăstirii Reichenau. În perioada secolului al IX-lea până în secolul al XI-lea, fosta mănăstire benedictină de pe insula Baden-Württemberg a fost o mănăstire importantă, ceea ce se poate vedea și astăzi datorită celor 3 biserici romanice, tradiția mănăstirească este vie și astăzi în timpul sărbătorilor și procesiunilor religioase.

Șase surprize în inima Germaniei
La siturile istorice originale, urmăriți pașii oamenilor ale căror idei puternice au schimbat lumea. În provincia Saxonia-Anhalt, între Munții Harz și râul Elba, există 6 obiective turistice înscrise pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. 



 

Niciun comentariu:

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...