marți, 5 ianuarie 2010

Pensiunea Popas Turistic Bucovina- camere de lux şi mâncare bună


intrarea principală, cu terasele acoperite situate în trei trepte


viluţa în care am stat, izolată si liniştită

nu, nu este pedepsit, aşa exploreaza el spaţiul interior

camera simplă, bine dimensionată și cu aşternuturi de mătase

poale în brâu, absolut delicioase

ciorbiţă de burtă foarte bună, din păcate prea puţină!

muşchiuleţ de porc cu garnitură

Pensiunea acesta ne-a mai atras atentia și în trecut, dar n-am stat la ea pentru că am dorit să găsim ceva mai aproape de Mânăstirea Suceviţa.
Şi aşa aţi aflat unde este situată această pensiune de patru stele sau-mă rog-margarete, care se ridica la acest standard prin camerele deosebite situate în vile elegante cu etaj, dar care la nivelul servirii și al ambientului din restaurant mai are de lucrat până la patru stele.
Pe drumul dinpre Moldoviţa spre Suceviţa si Rădăuţi, aproape de intrarea în comuna, pe dreapta se află această mare pensiune, ce se lauda și cu vizita Printului Charles( într-o poză chiar la intrare).
Extinderea continuă a pensiunii(care apropo, are si o casuţă rustică bucovineană pentru cei ce vor să petreaca o seara si o noapte într-un decor ţărănesc) a facut ca restaurantul sau restaurantele, să nu se mai ridice la înăltimea stelelor, în schimb mâncarea este delicioasa, cu portii mari ( deh, ca în Bucovina!) cu grija pentru detaliu si cu preţuri pe măsura ...margaretelor.
P.S.
Bineînteles ca n-am primit nici un fel de factură, pentru că patronii erau prea ocupati si abia au avut timp sa ne ,,ofere" cheia de la cameră!

3 comentarii:

Tivadar Emanuel spunea...

Ce bine de voi ca aveti timp de umblat prin tara! :-)

Viorel Iraşcu spunea...

Mai umblam, Emi si noi pe ici pe colo, bani sa fie ca timp iti faci.

puternic spunea...

Ce m-as mai plimba si eu prin acele locuri minunate daca as avea timpul si banii necesari.

Despre ancorarea în trecut și România Deșteaptă

Înainte, în alte timpuri, știam că nu știam. Nu aveam cum. Acum avem de unde ne informa, avem posibilitatea să știm, însă ne place în contin...