marți, 15 noiembrie 2011

Ce puteți citi și vedea în recomandările săptămânii

1. Camparea la Chiril a fost o mică aventură. Undeva lângă sat, pe valea Bistriței, mai precis a afluentului ei, și având ca străjer Rarăul cu Doamnele sale...Pietrele Doamnei. Oricum interesant și de repetat acțiunea, chiar și cu cel mic după noi. Aflați povestea, făcând click pe RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII!

2. Cârnații de Pleșcoi, cine n- a auzit de ei și de Doamna Udrea. O incursiune în zona  Berca-Vulcanii Noroioși, mi-a prilejuit întâlnirea și cu delicioșii cârnăciori dar și cu explicația, oarecum științifică a gustul lor unic. Aflați povestea lor, făcând click pe RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII!

3. O raită, dată întâmplator prin zona Călimanilor, pe la Gura Haitii, ne-a făcut fericiți pentru o lungă perioadă. Aici am dat peste doi oameni admirabili, care au o pensiune rustică, plină de spirit neaoș moldovenesco-muntenesc. Aflați povestea pensiunii și a proprietarilor, făcând click pe RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII!

Niciun comentariu:

Prietenii din Povești: Desene de Colorat cu Personaje Îndrăgite

Puncte Cheie ale Articolului Desenele de colorat cu personaje din povești stimulează dezvoltarea motrică fină, creativitatea și concentrarea...