luni, 28 noiembrie 2011

Ce puteți citi și vedea în recomandările săptămânii

1. Postarea despre paradisuri neumblate a fost realizată la propunerea unui site partener. Pentru că publicarea întârzia am luat decizia- de comun acord cu site-ul- să public eu articolul acesta. Am încercat să alcătuiesc un fel de top al unor obiective turistice accesibile cu mașina. Din acest motiv l-am intitulat ,,Ghid pentru familiști".
Click în dreapta pe RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII.

2. Topul lacurilor din România, vine ca o resursă turistică necesară și importantă, pentru cei ce doresc să afle care sunt cele mai întinse lacuri din țară. Este vorba despre lacurile naturale sau antropice, multe dintre ele cunoscute, altele câteva necunoscute decât de localnicii din zonele respective. Vă invit să vedeți  și să citiți topul.
Click în dreapta pe RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII.

3. Acesta este un articol care îmi place foarte mult, pentru că se referă la o nișă turistică neexplorată și insuficient exploatată în România. Agențiile de turism nu se înghesuie să propună asemenea pachete turiștilor occidentali, în special englezilor, mari amatori de chestii cu fantome sau cu ,,death people".
Click în dreapta pe RECOMANDĂRILE SĂPTĂMÂNII.

Niciun comentariu:

Prietenii din Povești: Desene de Colorat cu Personaje Îndrăgite

Puncte Cheie ale Articolului Desenele de colorat cu personaje din povești stimulează dezvoltarea motrică fină, creativitatea și concentrarea...