sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Clichoteluri, un serviciu modern de rezervare



După modelul firmelor care oferă rezervări de bilete de avion online, Clichoteluri oferă un serviciu de rezervare de camere de hotel sau de pensiuni, oriunde în țară de la Constanța până la Băile 1 Mai din județul Bihor.

Au ales să se promoveze pe plecatdeacasa.net, având în vedere numărul crescut de accesări și interesul vizitatoilor pentru articolele blogului și pentru prezentarea obiectivelor turistice din ȚARĂ, sau a pensiunilor.

Cei care sunt interesați nu au decât să apese pe widget-ul instalat în partea din dreapta sus a paginii principale de pe blog, click care îi va duce către pagina clichoteluri .ro, unde pot să facă o rezervare și să aleagă perioada, hotelul și orașul sau localitatea unde doresc să se cazeze.

Simplu, ușor și eficient.
Alegi orașul sau localitatea turistică și ți se vor afișa hotelurile si pensiunile din zonă. Poți alege de pe site-ul lor și să faci o rezervare telefonică.

Niciun comentariu:

Prietenii din Povești: Desene de Colorat cu Personaje Îndrăgite

Puncte Cheie ale Articolului Desenele de colorat cu personaje din povești stimulează dezvoltarea motrică fină, creativitatea și concentrarea...