marți, 4 aprilie 2023

EUROPAfest 30< 7 – 15 iulie, Bucuresti – artisti din peste 25 de tari

 

Intre 7 si 15 iulie Festivalul International de Muzica EUROPAfest sarbatoreste 30 de ani cu muzica buna - jazz, blues, pop si muzica clasica cu artisti din peste 25 de tari.

Biletele vor fi puse in vanzare in luna mai.

 

EUROPAfest este un festival simbol al Bucurestiului, intre evenimentele consacrate desfasurate sub umbrela sa numarandu-se Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti sau Caffe Festival. Sali precum Ateneul Roman, Sala Auditorium – Palatul Regal, Sala Majestic – Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior, dar si Hard Rock Café, Club Tribute, Club Loft sunt gazdele unor concerte de referinta, in care talentul intalneste creativitatea si libertatea pe care doar muzica o poate da.

 

Directorul festivalului, dl. Luigi Gageos declara: ”30 de ani. Suna incredibil cateodata si pentru mine sa ma gandesc ca in Romania, un festival care prezinta genuri muzicale considerate de nisa, precum jazz-ul sau muzica clasica a rezistat probei timpului, in ciuda trendurilor. Nu am sa spun ca a fost usor sau greu, cine face un lucru de calitate, in orice domeniu, stie ce provocari intampina pe drum. Am sa spun doar ca sunt cativa factori care ne-au ajutat sa ajungem aici: pasiunea si iubirea pentru muzica, credinta ca si in Romania putem face genul acesta de evenimente, perseverenta, dorinta de performanta si o echipa dedicata si unita. Asadar, dragii nostri spectatori fideli, dar si voi, cei noi, iubitori de muzica buna, va invitam sa sarbatorim impreuna primii 30 de ani ai festivalului, sa zicem intr-un glas, La multi ani, EUROPAfest !”

 

Festivalul va da startul maratonului de evenimente marca EUROPAfest pe data de 7 iulie cu Opening Gala Concert si se va incheia pe data de 15 iulie cu Gala EUROPAfest, in care  evolueaza cei mai buni artisti.  Agenda EUROPAfest mai include o serie de evenimente atractive, in care muzica live e singura care conteaza. Fideli muzicii adevarate, organizatorii pun accentul pe calitate si mai putin pe comercial, lasand artistii sa fie cei care captiveaza audienta. Fiecare concert e o poarta deschisa spre lumea cea mare, cu momente magice si atmosfera speciala, pe care le iei cu tine dincolo de sala de spectacol. Oferta e bogata, seri de concerte care se imbina intr-un mod armonios cu jam sessions, caffe festival, concursuri, workshop-uri si master-classes.

 

Din anul 2005 EUROPAfest se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Margareta si al Altetei Sale Regale Principele Radu, iar din 2015 este festival EFFE – Europe’s Finest Festivals.

 

Informatii suplimentare si fotografii:

jmEvents

office@jmevents.ro

www.europafest.ro

Facebook: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

YouTube: https://www.youtube.com/user/EUROPAfest

Niciun comentariu:

Prietenii din Povești: Desene de Colorat cu Personaje Îndrăgite

Puncte Cheie ale Articolului Desenele de colorat cu personaje din povești stimulează dezvoltarea motrică fină, creativitatea și concentrarea...