vineri, 16 decembrie 2022

Descoperiți magia Târgurilor magice de Crăciun din Germania!


Mirosul de vin fiert, migdale confiate, prăjituri aromate cu scorțișoară, castane prăjite și turtă dulce se împrăştie îmbătător prin Târgurile de Crăciun din Germania pe tot parcursul lunii decembrie. Nu există aproape niciun loc în Germania unde Crăciunul să nu fie sărbătorit în mod tradițional. Pe lângă delicioasele plăceri gastronomice, anul acesta veţi găsi şi cadouri handmade și responsabile din punct de vedere ecologic pentru cei mai dragi, decorațiuni sustenabile de Revelion şi chiar şi luminițele sclipitoare care vă vor lumina cu această ocazie sunt economice!


Un film scurt cu acoperișul Germaniei, vîârful Zugspitze din Alpii Bavariei-AICI

Dusseldorf vă va încânta cu chiar şase Piețe de Crăciun!
Toți cei care vor fi în Dusseldorf în timpul Târgurilor de Crăciun - vor dori fără îndoială să se întoarcă acolo din nou. Cele șase pieţe tematice, care vor fi deschise până pe 30 decembrie, sunt pline de oferte şi conținuturi: aici, într-o atmosferă frumoasă de sărbătoare, veți avea ocazia să încercați specialități regionale autentice de Crăciun, să vă bucurați de farmecul renascentist al ştandurilor imaginative cu obiecte de artă și meșteșuguri de calitate.

Reţete de Anul Nou pe care trebuie să le încercați!
Atmosfera de dinainte de Anul Nou nu poate fi imaginată fără aromele îmbătătoare ale prăjiturilor și dulciurilor delicioase, calde, care se potrivesc bine cu ceaiul sau cu o cană de lapte cald. Cu această ocazie, vă dezvăluim rețeta de prăjitură de Crăciun - Bremer Klaben - o delicatesă care a fost menționată pentru prima dată încă în anul 1593 şi provine din orașul hanseatic Bremen.

Obiceiuri şi tradiții neobișnuite
În partea cea mai de nord a Germaniei - insula Usedom - iarna este întâmpinată cu o bucurie deosebită, deoarece coasta baltică are atât de multe de oferit în lunile cele mai reci. Pe lângă distracția obișnuită de iarnă, cum ar fi patinajul pe gheață, bucuria de spa-uri calde şi băi termale, vă puteți încerca și la baia cu gheață!











Niciun comentariu:

Noua Cortină de Fier

  Pentru cine n-a văzut filmulețul de pe canalul meu de youtube, iată rezumatul scris: - https://www.youtube.com/watch?v=EmDt65c9aB0 - Veche...