luni, 5 ianuarie 2009

Pensiunea Hatarpatak- un revelion pe cinste


barul si pensiunea


un băieţel fericit


asta este o poza artistică, nu?

Iani ne spunea ca el doarme în duş acolo îi placea foarte mult


în noaptea de revelion


masa noastră si masa cu bufet suedez (mă rog,    o parte din ea)

    Decizia n-a fost greu de luat, prețul și promisiunea unor servicii de calitate, ne-au determinat să plătim avansul de 20 %, aproape pe loc.
Apoi au început să apară temerile legate de diferența dintre ce se postează pe pagina oficială și ce vom găsi acolo, cazuri de genul acesta sunt numeroase.

    În sfârsit, pe 29 decembrie am plecat spre Miercurea Ciuc, prin Pasul Ghimeș, am trecut de intersectia cu Harghita Băi si de Băile Homorod, urmând drumul spre Sighișoara și Odorheiul Secuiesc. La ieșirea din localitatea Brădeşti (Fenyed), la câteva sute de metri, am făcut dreapta pe un drum local si la capăt am găsit pensiunea de trei margarete, cu terenurile de fotbal si tenis situate alături.
Arata asa cum ne-am asteptat si pe din afara și în interior. Gazde primitoare, grija pentru detalii, un bar frumos la intrare, acolo se putea si fuma,  iar din restaurantul cochet si bine amenajat se iese într-o terasă ce dă spre a doua clădire a pensiunii, acolo unde un grup de bucureșteni au ocupat toate camerele.
    De altfel, pentru cine merge în grup este foarte confortabil pentru ca în clădirea aceea se afla camerele, bucătaria si salonul mare si comod,  așa că nu te deranjeaza nimeni.
Noi am stat în pensiune deasupra restaurantului, fără zgomot și fără nicio grijă legată de violarea intimității familiale.
    Mi-a placut si sa vorbesc, mai rar este drept si mai raspicat cu patroana, Doamna Eniko, deosebit de draguță si cu doamna de la bar, Laura.
Mi-a mai plăcut ca este singura pensiune unde am fost si exista o ladă cu jucării și păpusi pentru copii, am ramas plăcut surprinsș si de faptul ca angajatii se jucau tot timpul cu Iani si păreau ca efectiv stau la dispozitia noastra.

    O recomand cu caldură, pret pe camera 90 lei plus mâncăruri secuiești traditionale si super gustoase.
De aici si până la Harghita Băi se fac 30-40 min., asta daca vreti săniuș si ski, sau la Băile Homorod, desi acolo este mai ,, în drum ''cum s-ar zice.
Revelionul a fost doar un moment plăcut.  pentru ca nu-l pot scoate din contextul general cu dans, tombolă si artificii din partea gazdelor.
    
Filmuletul este foarte scurt și îl arată pe Iani cu o sticla de vin în mână, câștigată la tombola și pe lângă asta a mai câștigat si 6 beri (pentru tati!), norocos băiat.

Niciun comentariu:

Noua Cortină de Fier

  Pentru cine n-a văzut filmulețul de pe canalul meu de youtube, iată rezumatul scris: - https://www.youtube.com/watch?v=EmDt65c9aB0 - Veche...